samochód od policji, hehe, jaki gość.
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziWielki, zastanów się jednak nad Passatem. Z silnikiem 1,9 tdi.
Niestety, musiałem nieco dołożyć, ale nie żałuję - to dobry samochód. Mieści się w nim wózek elektryczny, a jazda sprawia przyjemność.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedziNo i miesiąc temu wybrałem jednak Passata Varianta (B6) 2,0 tdi, ze skrzynią biegów DSG, w wersji Sportline.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Arcy, przyznam, że najbardziej jestem zafascynowany automatyczną skrzynią biegów z dwustopniowym sprzęgłem DSG. Po prostu - rewelacja. Każdy przeciwnik automatów (do których się jeszcze niedawno sam zaliczałem) powinien się czymś takim kulnąć.
Kiszot, wybrana przeze mnie wersja jest dość droga (mocny diesel, skrzynia DSG, no i kombi). No ale u mnie warunkowała to sytuacja zdrowotna. Natomiast VW B6, w wersji sedan, z manualną skrzynią biegów (6-biegową), z końcówki rocznika 2005 (kiedy to weszła wersja B6) kupisz spokojnie w cenie ok. 60 tys. zł.
Comment
-
-
Ja jeździłem właśnie dwulitrowym dieselem tą sześciobiegową manualną. Choć jestem fanem automatu, muszę ją pochwalić, bardzo dobrze się spisywała, zwłaszcza przy wyprzedzaniu. Jechało mi się na tyle dobrze, że Straż Gminna w Kobylnicy skasowała mnie na 4 punty i 100 zł.Last edited by arcy; 2007-12-14, 00:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJa jeździłem właśnie dwulitrowym dieselem tą sześciobiegową manualną. Choć jestem fanem automatu, muszę ją pochwalić, bardzo dobrze się spisywała, zwłaszcza przy wyprzedzaniu. Jechało mi się na tyle dobrze, że Straż Gminna w Kobylnicy skasowała mnie na 4 punty i 100 zł.
I naprawdę wiem co mówię, choć jeżdzę inną marką.
Comment
-
-
W niektórych przypadkach (to jest drugi narazie) przestałam bawić się w Przechmieliny tylko wypierniczam w kosmos
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW niektórych przypadkach (to jest drugi narazie) przestałam bawić się w Przechmieliny tylko wypierniczam w kosmosMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW niektórych przypadkach (to jest drugi narazie) przestałam bawić się w Przechmieliny tylko wypierniczam w kosmosLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Normalnie faszyzm, już widzę Marusię w brunatnym mundurku Pewnego dnia zalogujemy się na forum, a tu okaże się była noc długich nożySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment