A może uda ci się kupić ten w starszej budzie. Będzie na pewno taniej a jeszcze jak upolujesz ten z dwulitrowym silnikiem to będziesz baardzo zadowolony. Natomiast ten nowy dostępny jest tylko z silniczkiem 1,5 i rozpędza się do 100 w 11,6 sek. Na pewno na korzyść przemawia tu cena i wyposażenie - jak na tą klasę to bardzo dobrze . Nie wiem natomiast jak to jest z krajem produkcji - ostatni jak mieliśmy do testów Hondę to jedna była z Anglii a druga z Turcji - a Mitsubishi ???
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Mitsubishi jakby nieaptrzeć przedobre bryki. Niezawodne, zresztą nie trzeba udowadniać ich bezawaryjności. Sąsiad kupił miśka rok temu właśnie z motorkiem 1,5. Co dziwne osłona przegubu nie wytrzymała nawet roku. Sąsiad śmigał wszędzie za zamiennikiem ale nic z tego. Jedyne wyjście serwis. Koszt 350zł. Pozatym jest bardzo zadowolony. Mówi że w mieście potrafi spalić 6,5l. Ja natomiast doszedł do wniosku iż w przyszłości na bank dokonam zakupu Saab'a. Muszę jednak do tego trochę dorosnąć gdyż nie jest to samochód dla gówniarzy. To auto z duszą do którego trzeba stopniowo się przymierzać by potem dostąpić zaszczytu jazdy tą limuzyną. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chciałbym Saab'a 9-5 w wersji kombi najlepiej z silnikiem TiD. Ale póki co to tylko marzenia.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Saab to samochody dla dentystów i architektówSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
A może uda ci się kupić ten w starszej budzie. Będzie na pewno taniej a jeszcze jak upolujesz ten z dwulitrowym silnikiem to będziesz baardzo zadowolony. Natomiast ten nowy dostępny jest tylko z silniczkiem 1,5 i rozpędza się do 100 w 11,6 sek. Na pewno na korzyść przemawia tu cena i wyposażenie - jak na tą klasę to bardzo dobrze . Nie wiem natomiast jak to jest z krajem produkcji - ostatni jak mieliśmy do testów Hondę to jedna była z Anglii a druga z Turcji - a Mitsubishi ???
W marcu-kwietniu pojawią się wersje z silnikiem 1.8.Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez albeertos; 2007-12-19, 10:12.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
To aż się dziwię, że nie jeździsz Roburem - duże, rodzinne auto, o nieco kontrowersyjnym designie.
A tak na poważnie - nie wydam takiej kasy, na coś, na co będę potem patrzył z obrzydzeniem, nawet od środka. A i sam środek w nowym jest ładniejszy.Comment
-
A argument o brzydocie w środku już do mnie dociera(_)>
-
Po co masz wjeżdżać na parking? Nikt Ci tego nie ukradnie, nie odholuje, a i blokad w tym rozmiarze nie widziałem.
Bagażnik niezadaszony? Weź model Full Wypas z pełną blaszaną budą.
Tak, z zapasówką byłby problemComment
-
Wolałbym Ifę, mieliśmy kiedyś we firmie taką wypasioną wersję eksportową do Kadafiego. Szyberdach miała.(_)>
-
Jak to nie ma wspomagania? To samochód rodzinny, będziecie z Easy wspólnie kierownicą kręcić - wspomaganie jest.
Po co masz wjeżdżać na parking? Nikt Ci tego nie ukradnie, nie odholuje, a i blokad w tym rozmiarze nie widziałem.
Bagażnik niezadaszony? Weź model Full Wypas z pełną blaszaną budą.
Tak, z zapasówką byłby problem
Comment
-
Jest taki jeden do wzięcia, poniekąd nawet z klimą.
http://www.allegro.pl/item286474763_..._izoterma.htmlComment
-
Mi się felgi podobają, Robury zawsze miały jedyne w swoim rodzaju(_)>