A może uda ci się kupić ten w starszej budzie. Będzie na pewno taniej a jeszcze jak upolujesz ten z dwulitrowym silnikiem to będziesz baardzo zadowolony. Natomiast ten nowy dostępny jest tylko z silniczkiem 1,5 i rozpędza się do 100 w 11,6 sek. Na pewno na korzyść przemawia tu cena i wyposażenie - jak na tą klasę to bardzo dobrze . Nie wiem natomiast jak to jest z krajem produkcji - ostatni jak mieliśmy do testów Hondę to jedna była z Anglii a druga z Turcji - a Mitsubishi ???
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Mitsubishi jakby nieaptrzeć przedobre bryki. Niezawodne, zresztą nie trzeba udowadniać ich bezawaryjności. Sąsiad kupił miśka rok temu właśnie z motorkiem 1,5. Co dziwne osłona przegubu nie wytrzymała nawet roku. Sąsiad śmigał wszędzie za zamiennikiem ale nic z tego. Jedyne wyjście serwis. Koszt 350zł. Pozatym jest bardzo zadowolony. Mówi że w mieście potrafi spalić 6,5l. Ja natomiast doszedł do wniosku iż w przyszłości na bank dokonam zakupu Saab'a. Muszę jednak do tego trochę dorosnąć gdyż nie jest to samochód dla gówniarzy. To auto z duszą do którego trzeba stopniowo się przymierzać by potem dostąpić zaszczytu jazdy tą limuzyną. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chciałbym Saab'a 9-5 w wersji kombi najlepiej z silnikiem TiD. Ale póki co to tylko marzenia.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Saab to samochody dla dentystów i architektówSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_ch Wyświetlenie odpowiedziA może uda ci się kupić ten w starszej budzie. Będzie na pewno taniej a jeszcze jak upolujesz ten z dwulitrowym silnikiem to będziesz baardzo zadowolony. Natomiast ten nowy dostępny jest tylko z silniczkiem 1,5 i rozpędza się do 100 w 11,6 sek. Na pewno na korzyść przemawia tu cena i wyposażenie - jak na tą klasę to bardzo dobrze . Nie wiem natomiast jak to jest z krajem produkcji - ostatni jak mieliśmy do testów Hondę to jedna była z Anglii a druga z Turcji - a Mitsubishi ???
W marcu-kwietniu pojawią się wersje z silnikiem 1.8.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziStara buda jest strasznie brzydka,Last edited by albeertos; 2007-12-19, 10:12.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To aż się dziwię, że nie jeździsz Roburem - duże, rodzinne auto, o nieco kontrowersyjnym designie.
A tak na poważnie - nie wydam takiej kasy, na coś, na co będę potem patrzył z obrzydzeniem, nawet od środka. A i sam środek w nowym jest ładniejszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziSaab to samochody dla dentystów i architektów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTo aż się dziwię, że nie jeździsz Roburem - duże, rodzinne auto, o nieco kontrowersyjnym designie.
A tak na poważnie - nie wydam takiej kasy, na coś, na co będę potem patrzył z obrzydzeniem, nawet od środka. A i sam środek w nowym jest ładniejszy.
A argument o brzydocie w środku już do mnie dociera(_)>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziEee, Robur? Ani wspomagania pewnie nie ma, duże to, na parking nie wjadę, bagażnik niezadaszony, niewygodna wymiana zapasówki, wiele by wymieniać... mało praktyczne
Po co masz wjeżdżać na parking? Nikt Ci tego nie ukradnie, nie odholuje, a i blokad w tym rozmiarze nie widziałem.
Bagażnik niezadaszony? Weź model Full Wypas z pełną blaszaną budą.
Tak, z zapasówką byłby problem
Comment
-
-
Wolałbym Ifę, mieliśmy kiedyś we firmie taką wypasioną wersję eksportową do Kadafiego. Szyberdach miała.(_)>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJak to nie ma wspomagania? To samochód rodzinny, będziecie z Easy wspólnie kierownicą kręcić - wspomaganie jest.
Po co masz wjeżdżać na parking? Nikt Ci tego nie ukradnie, nie odholuje, a i blokad w tym rozmiarze nie widziałem.
Bagażnik niezadaszony? Weź model Full Wypas z pełną blaszaną budą.
Tak, z zapasówką byłby problem
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziJest taki jeden do wzięcia, poniekąd nawet z klimą.
http://www.allegro.pl/item286474763_..._izoterma.html
Comment
-
-
Mi się felgi podobają, Robury zawsze miały jedyne w swoim rodzaju(_)>
Comment
-
Comment