Po długim namyśle jednak zimówki. Kupiłem Dunlopy SP Winter Sport 3D bo akurat troszkę obniżyli cenę promocyjnie, a wg testów ADAC to obok Michelin druga zdecydowanie polecana opona. Wybieram się jednak w styczniu w góry i wolę nie pluć sobie w brodę. We wtorek albo w środę ma się zjawić kurier.
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziAlbeertos, jak ja Ci zazdraszczam! Rozumiem, że umiesz jeździć po śniegu i tylko sprawa opon zimowych spędzała Ci sen z powiek. Naprawdę bardzo bym chciał, aby jedynym powodem mojego plucia w brodę były zimówki.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziTeraz czekam na śnieg.
Comment
-
-
Ja wrzuciłem na kółeczka fuldy. Raczej nie zamierzam praktykować ryzykownej jazdy także powinny się sprawdzić.
A tak z innej beczki. Już pierwszego dnia zima mnie zaskoczyła. Niestety w swoim bolidzie centralny mam tylko z kluczyka i zamki odmówiły współpracy. Nie miałem już czasu na próby odmrożenia "domowymi" sposobami i wczoraj musiałem skorzystać z komunikacji miejskiej, żeby się dostać do pracy. Teraz już napsikałem siuwaksu w zamki i zaopatrzyłem się w odmrażaczJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Jak się nie chce wymieniać kółek jak jeszcze jest fajnie to teraz trza dostać w kość.Zdążyłem wymienić tylko 2 koła i tak zmarzłem,że z tylnych oponek zrezygnowałem no i na zakrętach tańczyłem dupcią piruety.Na dodatek akumulator pokazuje swoje fochy i już dwa razy musiałem korzystać z pomocy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedziI jak na zawołanie...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziKluczową rzeczą jest to, że jeśli już decydujemy się na wymianę tylko jednej pary opon to zakładamy je na tylną oś!
Oczywiście zakładam, ze masz na myśli 4 opony zimoweLast edited by JAckson; 2008-11-24, 11:20.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziSłyszałem o tej metodzie, ale ja zostaję przy tej drugiejMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziTo nie metoda, tylko niemieckie badania... chyba ADAC.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziKluczową rzeczą jest to, że jeśli już decydujemy się na wymianę tylko jednej pary opon to zakładamy je na tylną oś!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTylko co ci dają zimówki na tylnej osi skoro auto ma np.przedni napęd? Oczywiście nie mówię o tym,że w odwrotnej konfiguracji robi sie piruety na zakrętach.
Jak ucieka d**a, to już najczęściej jest za późno, czego nikomu nie życzę (i bez podtekstów mi tu! ).
Comment
-
Comment