przy piwie o samochodach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
    Znam firmy, które kiedyś do nowych samochodów od razu ładowały LPG i w nosie miały gwarancję.

Teraz też nie przejmują się gwarancjami bo te wszystkie obowiązkowe "cyrki" słono kosztują i taniej wychodzi serwisować i naprawiać w razie czego auta w jakimś sensownym zakładzie a zresztą po dwóch latach i tak idą "do żyda".
    Firmie łatwiej...
    MM961
    4:-)

Comment

• angasc
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2006.04
      • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi

Z innej beczki:
      Jeżeli ktoś zna warsztat (najlepiej w okolicach Wrocławia) w którym podejmą się unieczynnienia (zaślepienia) zaworu EGR (recyrkulacji sapalin) w Focusie proszę o info.
      A w czym Ty widzisz problem? Weź obcęgi, obetnij oba przewody, prawy zaślep czymkolwiek i jest OK.

Comment

• albeertos
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 2313

Używał ktoś kiedyś w samochodzie transmitera FM?
        Duża strata jakości?
        (_)>
        Nigdy się nie poddawaj!!!
        Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
        Lech jest tam gdzie jego wiara
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• arcy
          • 2002.07
          • 7538

Ja używałem. Bardzo duża strata, bo moje radio jakoś nie chciało złapać tej transmisji.

Comment

• kony
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.08
            • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedzi
            Używał ktoś kiedyś w samochodzie transmitera FM?
            Duża strata jakości?
            Mam navi z odtwarzaczem mp3 i transmiterem FM - możesz potestować jeśli chcesz.

Comment

• albeertos
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 2313

O widzisz, lepsze to niż kupowanie w ciemno. Weź Navi następną razą.
              Tylko wczesniej wgraj jakieś mp3
              (_)>
              Nigdy się nie poddawaj!!!
              Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
              Lech jest tam gdzie jego wiara
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

Jak miałem w aucie kaseciaka to używałem transmitera i bardzo sobie chwaliłem to urządzonko
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• kopyr
                  • 2004.06
                  • 9475

Rewelacyjna sprawa. Mam to od kilku lat i sprawdza się znakomicie. Czasem miałem jakieś jazdy, głównie poza rejonem zamieszkania, jak jakaś stacja wcinała się na pasmo, ale to rzadkość. Jakość pewnie jest gorsza, ale mnie słoń na ucho nadepnął, żadnym audiofilem nie jestem i po prostu nie słyszę różnicy między transmiterem, a CD. Polecam.
                  A pomyśleć, że chciałem dopłacić kilkaset zł, za to, żeby mi wymienili CD, na takie czytające mp3. A tu za 80zł, mam muzy do woli. Urządzenie jest na tyle wygodne, że zripowałem sobie płyty CD, i na pendrivie mam kilka albumów. Nie trzeba wachlować płytami, ani martwić się, że na mrozie w samochodzie trafi je szlag.
                  Jedyną przygodę jaką miałem, to zostawiłem włączony w samochodzie na jakieś 4 dni w zimie, bo akurat nie jeździłem i mi akumulator rozładował.
                  blog.kopyra.com

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Przegląd w Szwecji. Najlepszy jest "test łosia".

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Comment

• abernacka
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.12
                      • 10861

Dziś sprzedałem moje niezawodne autko. Trochę szkoda było sie z nim rozstać się. Ile wspaniałych wspomnień mam z nim związanych, ile pięknych wycieczek z nim odbyłem ( Niemcy, Austria, Lichtenstein, Szwajcaria, Słowenia, Słowacja, Czechy, Litwa, Łotwa, Włochy, Węgry, Chorwacja). Jedna epoka się kończy a inna już za tydzień się rozpocznie.
                      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• babalumek
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.02
                        • 1207

A ja z kolei sprawiłem sobie jakiś miesiąc temu Seata Ibizę 1.9 TDI 101 KM. Przypadek. Szukałem czegoś w stylu Golfa 4 TDI, ale nie na pompowtryskach tylko na tej starej dobrej pompie i silnik o mocy 90 lub 110 KM. Słysząc słowo Seat krzywiłem się tylko... Ale los jest przewrotny Te co chciałem kupować, po zarzuceniu sieci że tak powiem, okazywały się albo bite, albo z kręconymi licznikami. Seat był z pewnego źródła, co w dzisiejszych czasach przy kupowaniu auta z drugiej ręki, jak zdążyłem się zorientować, jest nie do przecenienia. Jak na razie jestem zadowolony. Szukałem ponad pół roku i to po znajomościach. Tylko ile to się ludzie nie rozpisywali na necie jaki to mistrz oszczędności... Mi pali 5,5- 6 l. Niżej nie da rady.
                        MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Miał ktoś może do czynienia z Alfą 156 1.9 JTD. Chodzi mi o wypowiedzi osób, które posiadały/posiadają takie auto a nie tylko słyszeli o koledze szwagra
                          Last edited by peter007; 2009-11-04, 17:56.
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Może macie jakieś oparte na własnych doświadczeniach opinie na temat nowej Lancii Delta / Mitsubishi Lancera / Volvo S40 / Nissana Qashqai?

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedzi
                              Miał ktoś może do czynienia z Alfą 156 1.9 JTD. Chodzi mi o wypowiedzi osób, które posiadały/posiadają takie auto a nie tylko słyszeli o koledze szwagra
                              Trochę w nurcie kolegi szwagra, ale interesowałem się Lancią Lybrą, w której również montowano ten silnik, i jest on chwalony na forum miłośników Lancii. Jako jednostka nowocześniejsza od volkswagenowskich TDI jest droższa w obsłudze, za to ma ponoć większą kulturę pracy.

Zaglądałeś na fora alfiarzy?

Klub Alfa Romeo - Alfaholicy, forum skupiające miłośników marki Alfa Romeo. Na naszych stronach znajdziecie informacje o: Alfa Romeo 156, 159, Mito, Giulia, Giulietta.

Comment

• abernacka
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                                Może macie jakieś oparte na własnych doświadczeniach opinie na temat nowej ....../ Mitsubishi Lancera /.....
                                Za tydzień ci odpowiem
                                Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...
                                X