Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
Z innej beczki:
Jeżeli ktoś zna warsztat (najlepiej w okolicach Wrocławia) w którym podejmą się unieczynnienia (zaślepienia) zaworu EGR (recyrkulacji sapalin) w Focusie proszę o info.
Comment
-
-
Używał ktoś kiedyś w samochodzie transmitera FM?
Duża strata jakości?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziUżywał ktoś kiedyś w samochodzie transmitera FM?
Duża strata jakości?
Comment
-
-
O widzisz, lepsze to niż kupowanie w ciemno. Weź Navi następną razą.
Tylko wczesniej wgraj jakieś mp3(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Rewelacyjna sprawa. Mam to od kilku lat i sprawdza się znakomicie. Czasem miałem jakieś jazdy, głównie poza rejonem zamieszkania, jak jakaś stacja wcinała się na pasmo, ale to rzadkość. Jakość pewnie jest gorsza, ale mnie słoń na ucho nadepnął, żadnym audiofilem nie jestem i po prostu nie słyszę różnicy między transmiterem, a CD. Polecam.
A pomyśleć, że chciałem dopłacić kilkaset zł, za to, żeby mi wymienili CD, na takie czytające mp3. A tu za 80zł, mam muzy do woli. Urządzenie jest na tyle wygodne, że zripowałem sobie płyty CD, i na pendrivie mam kilka albumów. Nie trzeba wachlować płytami, ani martwić się, że na mrozie w samochodzie trafi je szlag.
Jedyną przygodę jaką miałem, to zostawiłem włączony w samochodzie na jakieś 4 dni w zimie, bo akurat nie jeździłem i mi akumulator rozładował.
Comment
-
-
Dziś sprzedałem moje niezawodne autko. Trochę szkoda było sie z nim rozstać się. Ile wspaniałych wspomnień mam z nim związanych, ile pięknych wycieczek z nim odbyłem ( Niemcy, Austria, Lichtenstein, Szwajcaria, Słowenia, Słowacja, Czechy, Litwa, Łotwa, Włochy, Węgry, Chorwacja). Jedna epoka się kończy a inna już za tydzień się rozpocznie.
Comment
-
-
A ja z kolei sprawiłem sobie jakiś miesiąc temu Seata Ibizę 1.9 TDI 101 KM. Przypadek. Szukałem czegoś w stylu Golfa 4 TDI, ale nie na pompowtryskach tylko na tej starej dobrej pompie i silnik o mocy 90 lub 110 KM. Słysząc słowo Seat krzywiłem się tylko... Ale los jest przewrotny Te co chciałem kupować, po zarzuceniu sieci że tak powiem, okazywały się albo bite, albo z kręconymi licznikami. Seat był z pewnego źródła, co w dzisiejszych czasach przy kupowaniu auta z drugiej ręki, jak zdążyłem się zorientować, jest nie do przecenienia. Jak na razie jestem zadowolony. Szukałem ponad pół roku i to po znajomościach. Tylko ile to się ludzie nie rozpisywali na necie jaki to mistrz oszczędności... Mi pali 5,5- 6 l. Niżej nie da rady.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziMiał ktoś może do czynienia z Alfą 156 1.9 JTD. Chodzi mi o wypowiedzi osób, które posiadały/posiadają takie auto a nie tylko słyszeli o koledze szwagra
Zaglądałeś na fora alfiarzy?
Klub Alfa Romeo - Alfaholicy, forum skupiające miłośników marki Alfa Romeo. Na naszych stronach znajdziecie informacje o: Alfa Romeo 156, 159, Mito, Giulia, Giulietta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMoże macie jakieś oparte na własnych doświadczeniach opinie na temat nowej ....../ Mitsubishi Lancera /.....
Comment
-
Comment