O! Będzie lans pod niemieckimi browarami
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziO! Będzie lans pod niemieckimi browarami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMoże macie jakieś oparte na własnych doświadczeniach opinie na temat nowej Lancii Delta / Mitsubishi Lancera / Volvo S40 / Nissana Qashqai?
Comment
-
-
Dopiero poszukałem tę dyskusję i się wypowiem
Posiadam VW GOLF IV rocznik 1998 1.9 TDI 110 KM. Wyposażenie: klimatronik, komputer pokładowy, wspomaganie kierownicy, elektryczne lusterka, szyby, regulacja siedzeń itd. Aktualnie pracuję nad akustyką mojej furki, pierwsze zakupy już poczyniłem, ale na końcowy efekt trzeba jeszcze poczekać... ;(Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
Zaglądałeś na fora alfiarzy?
Chodzi mi właśnie głównie o ten fiatowski silnikJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mazur87 Wyświetlenie odpowiedziDopiero poszukałem tę dyskusję i się wypowiem
Posiadam VW GOLF IV rocznik 1998 1.9 TDI 110 KM. Wyposażenie: klimatronik, komputer pokładowy, wspomaganie kierownicy, elektryczne lusterka, szyby, regulacja siedzeń itd. Aktualnie pracuję nad akustyką mojej furki, pierwsze zakupy już poczyniłem, ale na końcowy efekt trzeba jeszcze poczekać... ;(
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZa tydzień ci odpowiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziZrobiłem to w pierwszej kolejności ale oni kochają tą markę i złego słowa nie usłyszysz/przeczytasz.
PS Może smarta? http://allegro.pl/item802503199.htmlLast edited by żąleną; 2009-11-06, 02:14.
Comment
-
-
No i tu się właśnie mylisz, bo benzyniaki w alfach są awaryjne i nie wszyscy mechanicy chcą się za nie brać a 1.9 JTD od dłuższego czasu jest z powodzeniem wykorzystywany w autach całej grupy FiataJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Własnie się dowiedziałem,ze w moim Hyundai'u padła uszczelka pod głowicą.Zaczynam się zastanawiac czy czasem nie jest lepiej wymienic cały silnik.Na razie skubaniec chyba przezimuje do wiosny pod domem a potem się zobaczy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziNo i tu się właśnie mylisz, bo benzyniaki w alfach są awaryjne i nie wszyscy mechanicy chcą się za nie brać a 1.9 JTD od dłuższego czasu jest z powodzeniem wykorzystywany w autach całej grupy Fiata
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziMiał ktoś może do czynienia z Alfą 156 1.9 JTD. Chodzi mi o wypowiedzi osób, które posiadały/posiadają takie auto a nie tylko słyszeli o koledze szwagraBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziWymiana uszczelki, planowanie głowicy, robota z pewnością taniej wyjdzie niż drugi silnik, którego też nie możesz być pewnyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSłużę informacjami nt. S40 II 2.0D 2005, jeśli Cię to interesuje. Małżonka śmiga czymś takim od ponad roku. Pytaj o konkrety na pe-wu, albo tu, wsia ryba...
Comment
-
Comment