Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA ja zastanawiam się nad Lamborghini Aventador. Ujeżdża ktoś?
Zapytaj żonęLast edited by sergioP; 2014-01-18, 22:04.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziEee, powie, że nie może być w takim a takim kolorze. A mnie chodzi o to, czy np. dobrze znosi gaz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSłabo. Wózka też nie przewieziesz, KEG-a też nie, nie wiem, jak ze skrzynką piwa. Do dupy, jednym słowem, daczję se kup - są fabrycznie wersje w gazie .bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDacze, to z definicji są niemobilne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDacze, to z definicji są niemobilne
PS
Szukam możliwie najtańszego mikrodupowozu do rezerwy. Warunki: nie zajeżdżony i trzymający się kupy. Reszta mi zwisa. No jeszcze fajnie by było, jakby nie śmierdziało w środkuDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA ja zastanawiam się nad Lamborghini Aventador. Ujeżdża ktoś?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNo jeszcze fajnie by było, jakby nie śmierdziało w środku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziBa! Wiadomo, że najmobilniejsze jest pełnoletnie E36!
PS
Szukam możliwie najtańszego mikrodupowozu do rezerwy. Warunki: nie zajeżdżony i trzymający się kupy. Reszta mi zwisa. No jeszcze fajnie by było, jakby nie śmierdziało w środku
A mi chodziło o daczę - taka wiejska chałupę na łykendy - tak gra słów.
A ty tego mikrodupowozu to szukasz nowego, czy używanego, bo jeśli uzywanego, to bardziej sie liczy stan niż marka...
Rozumiem, że liczysz, że ktos ma na zbyciu.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo się myj.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Do zrobienia, jeśli się korzysta z najlepszych wzorców: http://www.youtube.com/watch?v=P-QCTYkUPqw&t=5m12s
Comment
-
Comment