Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekRację mają. Jedno i drugie chleje jak czołg.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikNie wiem ile chleje ferrari lub marki FSO ale jesli chodzi o ten pierwszy to logiczne jest, że takie auto musi miec dość potężny silnik, a co za tym idzie i duże zużycie. Jesli kogoś stać na ferrari to chyba nie będzie zwracać uwagi na tak "drobne" wydatki jak paliwo do niego.
Comment
-
-
Mialem niegdys VW garbusa cabrio i do tej pory uwazam go za wspanialy pojazd.
Citroen ID/DS - nic nie traci ze swej pieknosci juz od ponad lat 30-tu...
Mialem tez swego czasu antycznego mercedesa ( model 180 z 1954 roku)
Mr
( wierny od 20 lat marce daihatsu - w tej chwili jezdze juz 8 z kolei )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJak to mawiają moi znajomi, z dala omijać auta na F, Fiaty, Fordy i Francuskie.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJak to mawiają moi znajomi, z dala omijać auta na F, Fiaty, Fordy i Francuskie.
crizz - przyrośnięty do renault twingo, ale Fan Forda Focusa
PS. Na końcu zdania jest mordka.
Comment
-
-
Mój Kangoo jest ulubieńcem dzieci moich znajomych.
Kolega kupił kilka tygodni temu rodzinnego VW Sharana. Po kilku dniach, jadąc ze woim synem usłyszał od niego:
- Tato, a kiedy go sprzedamy?
Leszek zdziwił się, wszak auto mają dopiero kilka dni.
Na to Miłosz:
- No żeby kupić lepszy, taki jak ma wujek Rolek!
Aż mi się ciepło na sercu zrobiło, jak usłyszałem to od Leszka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHm. A prawko juz masz?
PS Nawet sprawdzałem, ile osób mogę wozić w ramach kat. B. Osiem! Plus kierowca.
PS 2 Trochę się boję zdawać na prawko motocyklowe. Obiło mi się o uszy, że jeśli obleje się teoretyczny (co jest teoretycznie możliwe ), to odbierają prawko samochodowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJak to mawiają moi znajomi, z dala omijać auta na F, Fiaty, Fordy i Francuskie.
Ja akurat mam Fiata i jeździ bezawaryjnie już półtora roku.
A jeśli chodzi o marki, które należy omijać ze względu na pojawiające się usterki, to pobieżna lektura artykułów i opinii na portalach motoryzacyjnych wskaże wyraźnie na Mercedesa i Volkswagena.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer(...)A jeśli chodzi o marki, które należy omijać ze względu na pojawiające się usterki, to pobieżna lektura artykułów i opinii na portalach motoryzacyjnych wskaże wyraźnie na Mercedesa i Volkswagena.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJeżeli chodzi o VW to być może obecne modele są kiepskie - tego nie wiem. Jeżdziłem za to przez lat prawie 7 do niedawna VW Golf diesel 1,6 z roku 1981 Faktem jest, że blacha i pewne elementy zaczęły się sypać ze zwykłego zmęczenia materiału i pomocy polskich dróg. Jednak jego silnik bez remontów (powyżej 300 000 km przebiegu) mógłby chyba przejeżdzić drugie tyle. Świetne ustrojstwo i do naprawienia u przydrożnego kowala. Historyczna bryka jak dla mnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerI kto to powtarza? Ty, który mówisz, żeby nie ulegać stereotypom? (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąPS 2 Trochę się boję zdawać na prawko motocyklowe. Obiło mi się o uszy, że jeśli obleje się teoretyczny (co jest teoretycznie możliwe ), to odbierają prawko samochodowe.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment