Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaA co sądzisz na temat Corolli? Chyba najbardziej w jej kierunku mnie ciagnie...
Tyle że jest większa i droższa od Yarisa.
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyBardzo fajne auto. Znajomy, zawodowy kierowca na codzień jeżdżący nowym Avensisem, przez jakiś czas korzystał z Corolli jako auta zastępczego i bardzo sobie chwalił.
Tyle że jest większa i droższa od Yarisa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTen model wyszedł już z produkcji.
Comment
-
-
Zgadzam się z AudiProponuję takie autko, mało awaryjne, wygodne w prowadzeniu, co do ceny to zależy od wyposażenia no i prowadzi się super
Czyli S8.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaNo dobrze Audi, ale ja chcę nowe auto
Taki 7 letni maluszek to prawie nówka, nie biegana, może trafisz na 1 właściciela i pośmigasz jeszcze z 5 latek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiTaki 7 letni maluszek to prawie nówka, nie biegana, może trafisz na 1 właściciela i pośmigasz jeszcze z 5 latek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaDziekuje serdecznie Audi, podejrzewam, że do Poznania to jechałabym 100 lat
Comment
-
Comment