Nie słychać radia tak poważnie to rekord jest 145 Km ale nie miałem odwagi zrobić zdjęcia
Ja przy moich 160 nie robiłem zdjęcia, bo nie miałem czy
Tak sobie teraz myślę, że Irony, którzy akurat raz byli na pokładzie przy takiej jeździe, mieli przy sobie aparat...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Ja przy moich 160 nie robiłem zdjęcia, bo nie miałem czy
Tak sobie teraz myślę, że Irony, którzy akurat raz byli na pokładzie przy takiej jeździe, mieli przy sobie aparat...
Pewnie mieli ręce zajęte trzymaniem się czego popadnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
...czy ktoś z PT Kierowców próbował tu swoich sił?
Ja się nie będę chwalił swoimi wynikami w testach bo mi zabiorą PJ dla mnie te nowe testy z 3 możliwymi odpowiedziami dobrymi lub nie są po prostu głupie
Moja bryczka ma na zegarze 220 ale podejrzewam ją o max 190-200 (jeszcze nie sprawdzone) i to przy dobrej jakości paliwie
No to śmiało, przecież masz autostradę obok Wrocławia (darmową) tam się idzie rozpędzić.
Co do paliwa to jak wiemy z tym coraz gorzej. W Wielkopolsce ostatnio wykryli w litrze benzyny 95 % wody
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
A poza tym są jeszcze quizy na znajomość przepisów - pierwszy i drugi. Podchwytliwie spytam, czy ktoś z PT Kierowców próbował tu swoich sił?
W teście pierwszym cienizna - 6pkt (program mnie poinformował, że prawdopodobnie stanowię zagrożenie dla ruchu).
W teście drugim - 11 pkt. ( po teście pierwszym poznałem o co chodzi twórcy testu i na co zwracać uwagę )
My "zamknąć szafy" w Mazdzie (rocznik 87) nie mamy szans - na liczniku jest 220, a liczniki były te same dla różnych wersji silnikowych (my mamy 1,3) ale jakoś tego nie żałujemy
Najszybciej jechałem na autostradzie poznańskiej - było tego jakieś niecałe 160 km/h, choć koleś od którego kupowaliśmy nasze cudo twierdził, że jechał nią 170 i jeszcze mógł trochę szybciej, ale zrezygnował.
A prawda jest taka, że powyżej 140 jazda staje się mało komfortowa (głośno, lekkie turbulencje itp.). No ale jak twierdzi nasz kolega, jechać bardzo szybko starszym samochodem to tak jak "stukać" staruszkę - niby można, ale ani jej, ani stukającemu radości to nie przyniesie
Za to nasz samochodzik idealnie się sprawuje w zakresie prędkości 90-120km/h i to nam w zupełności wystarcza
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
8 i 9 punktów, czyli generalnie słabo, ale jak popatrzyłem na odpowiedzi, to nie było tragicznie, bo błędy dotyczyły albo jakiś głupot, albo wynikały z tego, że pytanie jest zbudowane w sposób pokopany, a ja nie bardzo mam czas się nad tym zastanawiać. Swoją drogą, Ci co to układają, to mają sświetną zabawę. Też bym tak chciał, tyle, że nie bardzo wiem, jaki to ma związek z faktyczną znajomością przepisów...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
8 i 9 punktów, czyli generalnie słabo, ale jak popatrzyłem na odpowiedzi, to nie było tragicznie, bo błędy dotyczyły albo jakiś głupot, albo wynikały z tego, że pytanie jest zbudowane w sposób pokopany, a ja nie bardzo mam czas się nad tym zastanawiać. Swoją drogą, Ci co to układają, to mają sświetną zabawę. Też bym tak chciał, tyle, że nie bardzo wiem, jaki to ma związek z faktyczną znajomością przepisów...
W sumie z obu testów zdobyliśmy po tyle samo pkt - 17
NIe bardzo wiedziałem, czy twórcom chodzi o kodeksowe odpowiedzi czy o zdroworozsądkowe. Jak wiadomo często się różnią.
Np. MOżliwość wyprzedzania przy zbliżaniu się do wierzchołka wzniesienia - jeżeli nie ma znaków zakazu (pionowych lub poziomych) to dlaczego nie można wyprzedzać? Należało w domyśle sobie dodać, że chodzi o wzniesienie utrudniające widoczność. Pouczony w pierwszym teście w drugim poszło mi lepiej i popsułem tylko (?) dwa pytania
W pierwszym teście miałem 9 punktów i też jak spojrzałem na odpowiedzi, to jakieś pierdoły mi go obniżyły
Drugiego już nie robiłem, bo mi się odechciało po pierwszym
W psychoteście miałem 23 punkty, także należy na mnie uważać na drodze
Ale ten psychotest faktycznie dość kiepsko ma zredagowane odpowiedzi - niektórych mi po prostu brakowało
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment