Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CIESLE
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
-
Co tam Leopard. To jest wózek: http://www.easer.com.pl/cennik_cobra.phpzupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
od paru lat jeżdżę sobie lanosem. wciąż pojawiają się jakieś przeszkody które utrudniają mi wymianę go na audika. a8 najchętniej. od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wzmocnieniem mojego laniego. czy ktoś z piwoszy mógł by się ze mną podzielić namiarami na tjunerów zajmujących się tymi popularnymi pojazdami. w okolicach sopotu.
Comment
-
-
Na wstępie napiszę tylko, że nie przeczytałam wszystkich postów, bo za dużo na jeden raz. Kiedyś chorowałam bardzo poważnie na Opla Tigrę. To już jakieś maniactwo było, bo gdzie nie spojrzałam to widziałam ten model. A teraz zaczynają mi się podobać Peugeoty, zwłaszcza 206 cc, 407 (najbardziej kombi) i 607. Sama jeżdżę 406 kombi i jestem zadowolona. Wiem, wiem, pisaliście na początku, że nic na "eF" Ale on jest bardzo pakowny co ułatwia mi życie Wcześniej jeździłam seicentem, może stąd mój zachwyt?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maleństwoKiedyś chorowałam bardzo poważnie na Opla Tigrę. To już jakieś maniactwo było, bo gdzie nie spojrzałam to widziałam ten model.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
A ja zmieniłem Sokoła Milenium (Tico) na Golfa III 1,6. Rakieta to może nie jest, ale w porównaniu do Sokoła rozpędza się błyskawicznie, a i jak się jedzie szybko, to nie ma się wrażenia, że się zaraz rozpadnie. Jak na razie wykręciłem nim 30 km/h więcej niż Sokołem, więc wynik marny, ale w sumie na razie wystarczający. Co ciekawe, w Tico można było przewieźć np. wannę, w Golfie nie ma takiej opcji. No, ale nie nażekam, bo jeździ się bardzo przyjemnie.
Z rzeczy na które choruję, to nie mam jakiś przyziemnych marzeń typu Tigra . Ja chciałbym Astona Martina, Bentleya Continentala, no ewentualnie BMW (Z4, M6, M5, M3), Forda Mustanga, albo jeśli wejdzie do produkcji nowego Dodgea Challengera...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Bury, zabić Ci klina? Z tego co się dowiedziałem nowy Ford Mustang w USA kosztuje coś ponad 30tys dolarów. Co do Dodge'a, ja bym jednak wolał Chargera
Swoją drogą, padł mi pływak w aucie i nie wiedziałem ile tak naprawdę teraz pali, co jest dosyć istotną informacją biorąc pod uwagę wyjazd. Zastosowałem, więc polską kombinatorykę: zatankować do pierwszego odbicia, przejechać 100km i znowu zatankować do odbicia na tym samym dystrybutorze. Nie przejechałem co prawda 100km, ale użyłem proporcji (a jednak ta matematyka na coś się przydała). I w sumie się zdziwiłem, bo wyszło mi 10,04litra na 100 km w cyklu mieszanym.
Co do chorób, moje nazywają się Land Rover Defender i Yamaha Drag Star 1100 Classic, heh.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecBury, zabić Ci klina? Z tego co się dowiedziałem nowy Ford Mustang w USA kosztuje coś ponad 30tys dolarów. Co do Dodge'a, ja bym jednak wolał Chargera
Zdecydowanie Challenger... Ja jestem taki znikający punkt
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Widziałeś może ten odcinek Top Gear co był własnie spór Charger/Challenger?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Jak uważasz KowalskySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment