Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat
Żałoba narodowa
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Jako, że faktycznie jestem z Żelaznej, to tym razem klapsów nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyO ile pamiętam, zbrodniarze wojenni zostali pozbawieni praw obywatelskich i w związku z tym nie mogą też być honorowymi obywatelami.
Comment
-
-
Przed chwilą w radiu usłyszałem, że w Zakopanem trwa dyskusja nad nadaniem Rysom imienia JPII ... To już zaczyna być lekka przesada ... Ciekawe jak będą mówili taternicy i turyści: wchodzimy na papieża, robiliśmy dzisiaj papieża?
A może po prostu zmienić nazwę kraju? Np. Rzeczpospolita Polska im. JPII, Rzeczpospolita JPII? I wtedy wszystko automatycznie będzie imienia JPII (jak w filmie "Być jak John Malkovich" z Malkovichem ...).
Fajny byłby skrót: RPJPII (erpidżejpitu) - coś jak R2D2 z Gwiezdnych Wojen.Last edited by breslauer; 2005-04-13, 12:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer(...)Ciekawe jak będą mówili taternicy i turyści: wchodzimy na papieża, robiliśmy dzisiaj papieża? (...)
Ja tu widzę jeszcze "spie.... się z papieża", "wyj... się na papieżu" i wiele innych możliwości. Że nie wspomnę o sytuacji jak się komuś po drodze na Rysy lać zachce. Teraz to nie problem, ale po zmianie nazwy bojówki RM zaatakują zarówno za sikanie na szlaku jak i za chodzenie w obsikanych spodniach...
Rety... to już zaczyna być choroba.Dziku
Comment
-
-
proponuję zostawić ten temat w spokoju. paranoja jaka jest, jest, była i będzie - tacy są polacy (może nie wszyscy, ale globalnie tak). szopkę częściowo mamy za sobą, wszystko powoli wraca do swej nienaturalnej normy, ale zostawmy już umarłych w spokoju, a żywi niech się napiją.
Comment
-
-
Sejmik Województwa Podlaskiego wraz z Urzędem Marszałkowskim od wielu lat przygotowują projekt modernizacji lotniska białostockiego Aeroklubu na Krywlanach....ale pseudoprezydent miasta wspólnie z radą miejską chcą zamiast lotniska......kościoła ku czci JP II jako że lotnisko było miejscem papieskiej mszy w 1991 roku (mimo, że w mieście mamy już pomnik, aleję, szkołę i plac Jana Pawła II)
i tak oto papiez nieświadomie przyczynił się do tego, że Białystok zostanie bez lotniska...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia(...) i tak oto papiez nieświadomie przyczynił się do tego, że Białystok zostanie bez lotniska...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
jeszcze o dniu śmierci Ojca Świętego... tego dnia byłem w Łodzi w "Dekompresji" na koncercie Klan of Xymox, Rony wokalista kapeli powiadomił w trakcie bisów zebranych że kilka minut temu zmarł masz " papa Paulus ", koncertu nie zakończą ale od tej chwili grają ku czci zmarłego, niestety paru debili dalej wydzierało się dalej i mimo znaczących gestów ze strony muzyków i fanów nie dotarło do nich że tańczą na stypie.
Comment
-
Comment