Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Piwo do kiełbaski na 2005
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyBrawo! Myślę, że to byłby spory sukces sekcji, gdyby udało się coś takiego uwarzyć. Ja się zapisuję, jako pomysłodawca, po buteleczkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMi pasuje pod ogniskowe mięsne potrawy piwo ze Zwierzyńca i to nie tylko dlatego, że browar ten miał w ofercie piwo Grill Obecnie chętnie wypiłbym Kryształ do kiełbasy czy innej gorącej karkówybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuPiwo do kiełbaski - oczywiście "Imperator".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaDziku jestem zdziwiony. Wydawało mi się, że WIND najbardziej Ci pasuje.Dziku
Comment
-
-
Tak poważnie to do grilla (jak i w ogóle na upalne dni) poleciłbym łódzkiego "Lodwara". Wyjątkowo sympatyczne piwo, które mimo tylko 9% ekstraktu nie sprawia wrażenia wodnistego. Jedyny kłopot to wielka niepowtarzalność jego warek. Najlepiej kupować w sklepie firmowym, sprawdziwszy uprzednio przez wypicie flaszki czy warka jest udana...Dziku
Comment
-
-
do grilla polecam ceratę z Lider Price albo Tesco z Głubczyc - do podlewania oczywiście
a do picia - Kryształ albo Złoty Kur, jako słabsza wersja ŁomżyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment