Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Piwo do kiełbaski na 2005
Collapse
X
-
Ja się chętnie przychylę do WOJAKA FULLA, jest poprawny i faktycznie za 1,33 (co prawda konserwa) w krakowskim Tesco (promocja 3 w cenie 2). Może być też GOOLMAN z Lublina albo ZŁOTY KUR z Łomży. Ja często tak bardziej regionalnie korzystam ze STRZELCA JASNE PEŁNE, odpowiednia cena (1,60 butelka) i jast całkiem przyzwoite.=bahtol=
Comment
-
-
Złoty Kur faktycznie jest dobry na grilla, lubelskie piwka też bardzo miło się sączy. Pamiętam, że nawet kiedyś jak Gobin Jasne Pełne było robione przez Viflinga, to pasowało do picia pod chmurką. Że już nie wspomnę o czasach, kiedy piło się Wrocławskiego Fulla ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciado grilla polecam Tesco z Głubczyc - do podlewania oczywiście
Comment
-
-
Niniejszym oświadczam, że w sobotę 09 kwietnia zapaliłem grilla i zjadłem kiełbaskę
zapijając ją wojakiem mocnym a do otarcia ust użyłem dog In the fog
Sezon grillowy uważam za otwartyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bahtolJa się chętnie przychylę do WOJAKA FULLA, jest poprawny i faktycznie za 1,33 (co prawda konserwa) w krakowskim Tesco (promocja 3 w cenie 2). Może być też GOOLMAN z Lublina albo ZŁOTY KUR z Łomży. Ja często tak bardziej regionalnie korzystam ze STRZELCA JASNE PEŁNE, odpowiednia cena (1,60 butelka) i jast całkiem przyzwoite.
Dokładnie może być
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernusi zjadłem kiełbaskę
zapijając ją wojakiem mocnym
Sezon grillowy uważam za otwartyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbaa nie mógłbyś się przerzucić na coś cywilnego, bo jak Cię spacyfikują to nie skończysz tego sezonuZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSojowe Oddziały Bojowe wyrażają dezprobatę z umieszczenia tendencyjnego wyrazu na 'k' w tytule wątku. <mordka z karabinem sojowym>Last edited by Shlangbaum; 2005-04-14, 11:13.
Comment
-
-
Może Was zaskoczę, ale do kiełbaski to lubię piwo mocne i do zeszłego sezonu wygrywała ... Warka Pstrąg (w tym jeszcze nie grillowałem).
Nie mam skrupółów podlewać nim zarówno kiełbaski jak i siebie. Zanim kiełbaska dojrzeje na ogniu ja już zdążę osączyć ze trzy, a i apetyt wydanie wtedy wzrasta.
Plusem jest też to, że czasem wypada grilowanie na zadupiu, gdzie czasem trudno zarówno o wykwintne piwo jak i kiełbasę. Przy 4-5 mocnym piwie nawet najnędzniejsza kiełbasa smakujebla bla bla
Comment
-
Comment