Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Butelki PET - ciekawa możliwość, czy obciach
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Nie powiedziałbym, żeby picie czegokolwiek z czegokolwiek było obciachem.
Jeden lubi pomarańcze drugi woli piwo z peta.
Ja stanowczo obstaje przy cytrusachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJednak z uwagi na niezwykle rozwodnioną dykusję, Art może wkrótce przenieść temat do działu "Przy piwie".
mówisz - maszKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Właśnie się zastanawiam czy nie zacząć zbierać etykiet z PETa.
Niektóre są naprawdę świetne.
A jeśli chodzi o samo piwo to wcale nie jest ono takie najgorsze.
Czasem z beczki są gorsze pomyjeZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZbieram etykiety z PET'ów ale chętnie je mogę odstąpić, bo mi przypominają paskudne pomuje, które nieraz musiałem wypić żeby je zdobyćLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA możeby tak koleżeńsko? Bez złośliwości?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopernikno właśnie, kiedyś ośmieliłem się wdać w utarczkę z M i jej adwokatami ( bez obrazy ) to dosyć solidarna paczka, raczej nie zaczynaj z nią bo cię zjedzą, a raczej wypiją i to z pianką. Niestety, Oni są nieomylni a jeśli nawet to i tak cię wypiją, z pianką. Zawsze zastanawiałem się czy Oni od razu byli tacy naj. Pozdrawiam adwokatów i M.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wyszło na to, że jesteśmy grupą trzymającą władzę ...tylko pytanie za co ją trzymamybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironWyszło na to, że jesteśmy grupą trzymającą władzę ...tylko pytanie za co ją trzymamy"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment