Wzruszyłem się...
W takim razie piję zdrowie Nowego Warszawskiego Browaru
Niech się browarowi SZTAB jak najlepiej wiedzie! Oby tylko relacje z warzenia pojawiały się na Forum. W kancelarii tajnej, na kompie zgodnie ze sztabowymi przepisami niepodłączonym do netu opracowujcie tylko receptury kwasiżurów
Wzruszyłem się...
W takim razie piję zdrowie Nowego Warszawskiego Browaru
Niech się browarowi SZTAB jak najlepiej wiedzie! Oby tylko relacje z warzenia pojawiały się na Forum. W kancelarii tajnej, na kompie zgodnie ze sztabowymi przepisami niepodłączonym do netu opracowujcie tylko receptury kwasiżurów
Żeby nie było problemów uciekłem z kancelarii tajnej.
Eee nie będziemy wykupywać na początku, niech się rozwiną, zaiwestują w sprzęt i wypromują markę, a wtedy....
Markę to ONI już mają.
Jeszcze nie rozpoczęli produkcji, a już wiadomo o nowym browarze we Warszawie. I nawet w Łodzi czekają na ich pierwszy wyrób.
Myślę, że jak zrobią ze 3 warki, to możecie spokojnie przejmować.
Jeszcze będą tani, a już tacy znani
ps. aby mieć pakiet większościowy przejmijcie akcje dwóch udziałówców (np.Marshala i Kaspra - Ahumba się zdziwi)
Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
Mieszkający od 11 lat w Kiszyniowie amerykanin - Bill Mahaffey, z resztą wieloletni piwowar domowy, zapragnął uruchomić browar rzemieślniczy i jak postanowił, tak zrobił.
Akurat fala mody na crafty na chmielach amerykańskich przelewa się przez świat, więc można było dać się i...
Stout owsiany, ale w składzie oprócz słodu i płatków owsianych jest również słód żytni, do którego mają w browarze najwyraźniej słabość.
Chmiele - Pałacowy, Iunga
16% ekstr.
5,5% alk
Aromat - słodowy, oprócz tonów palonych jest też trochę jakby...
Comment