a ów przybytek jest może czynny w niedzielę?
Sekcja Miłośników Płyt Winylowych
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa ów przybytek jest może czynny w niedzielę?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
jak sobie przełączysz na widok wątku w postaci drzewka to się dowiesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy(...)
Teraz nie tylko będę puszczał, ale i zachęcał do przehandlowaniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W Lubinie, na giełdzie samochodowej, a raczej w jej sektorze mniej motoryzacyjnym , można winyle (przywiezione z Niemiec) dostać prawie za grosze (chyba 2-3 złotych za sztukę). Wybór bardzo duży, widziałem gości pakujących te płyty do plecaków na stelarzach . Oprócz muzyki rozrywkowej, sporo płyt z muzy metalowej, hardrockowej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTPytanie do Wrocławiaków - odbywa się we Wrocławiu jakaś giełda muzyczno/elektroniczna gdzie można znaleźć w miarę dużo używanych winyli?
A giełda elektroniczna na Robotniczej w każdą niedzielę? Vis-a-vis molocha bazarowego na Świebodzkim. Zawsze jest tam kilka stolików z winylami. A i na samym niedzielnym targowisku na Świebodzkim też można trafić tu i ówdzie winyle.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekNo wiecie co, Adminowi nie chcecie pomóc- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Blisko mojej roboty przy ul. Widdok róg Kazimierza Wielkiego we Wrocławiu rozłożył się już jakiś czas temu sklep Top Hi-Fi. Ostatnio u nich na wystawie pojawił się gramofon Marantza typ TT42.
Jakby ktoś miał w chwili obecnej "wolne" półtora tysiaka bez złotówki, to może go sobie nabyć.
Comment
-
-
Ostatnio odbyły się targi sprzętu audio High End 2005 w Monachium. Tutaj fotoreportaż z tej imprezy. Zwróćcie uwagę na fotki gramofonów oraz ich ceny
Comment
-
-
mnie się przytrafiła wreszcie poszukiwana płytka FOtN - Elizium.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment