Czas odświeżyć temat. Przymierzam się do zrobienia kat. A i kupna motocykla, mimo że mam zerową wiedzę o motocyklach i zerową smykałkę do majsterkowania. Teraz muszę sobie odpowiedzieć na pytania, jaki motor (turystyczny/cruiser pewnie), jak się nim zajmować, czy naprawdę warto, Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, forom motocyklowym z automatu nie ufam.
Przy piwie o motocyklach
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny zlokalizowany w spokojnej dzielnicy na uboczu biznesowego centrum Quito.
Jest miejscem spotkań młodych i kulturalnych ludzi z wyższych sfer.
Browar założyło dwóch przyjaciół w 2013 roku.
Początkowo mieli dwa tanki fermentacyjne i małą warzelnię...-
Channel: Ameryka Południowa
2020-04-09, 14:53 -
-
Na wylocie z Bojanowa w kierunku na Poznań, przed zieloną stacją benzynową skręcamy w lewo i widzimy drewniany domek o nazwie "Oberża". Ciekawy lokal z kominkiem i małym ogródkiem, choć stracił już na swojej randze. Przesiadują tam głównie panowie z sąsiedstwa. Wielkim szokiem...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Przepis znaleźliśmy w broszurce z wystawy w ratuszu w Chimay w Belgii. Krótki opis wystawy i zdjęcia 1, 2 już umieściłem wcześniej na forum. Nasza koleżanka z Belgii zamieściła ten przepis już jakiś czas temu na zamkniętym forum kulinarnym gazety ale pomyślałem, że mógłbym podzielić...
-
Channel: Kulinaria
-
-
ekstr. brak (!) (zapewne ok. 10%), alk. do 4,7%, bączek 0,33 l.
zapach: mydliny.
piana: śnieżnobiała, średnio obfita, trochę dziurawa, powoli opadająca
gaz: średnio
barwa: bardzo jasna żółta
smak: bardzo lekki, nie wyczuwa się goryczki, raczej pewną...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wiem, że urolodzy często zalecaja niewielkie ilości piwa jako najlepszy środek na utrzumanie nerek w dobrej formie ale niektórym tak pojawia się piasek lub coś większego. Szukam osób, które zażywaja Rowatinex - info proszę na PW
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment