Czas odświeżyć temat. Przymierzam się do zrobienia kat. A i kupna motocykla, mimo że mam zerową wiedzę o motocyklach i zerową smykałkę do majsterkowania. Teraz muszę sobie odpowiedzieć na pytania, jaki motor (turystyczny/cruiser pewnie), jak się nim zajmować, czy naprawdę warto, Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, forom motocyklowym z automatu nie ufam.
Przy piwie o motocyklach
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny zlokalizowany w spokojnej dzielnicy na uboczu biznesowego centrum Quito.
Jest miejscem spotkań młodych i kulturalnych ludzi z wyższych sfer.
Browar założyło dwóch przyjaciół w 2013 roku.
Początkowo mieli dwa tanki fermentacyjne i małą warzelnię...-
Channel: Ameryka Południowa
2020-04-09, 14:53 -
-
Mam beczkę po piwie i chcę zrobić z niej kadź z-w , czy macie pomysły na dobre zagospodarowanie materiału?
Myślę aby rozciąć ją na bocznej powierzchni, krawędź dolnej części lekko wygiąć na zewnątrz (aby para zbierająca się na pokrywie nie spływała na zewnątrz ścianki),...-
Channel: Sprzęt
-
-
Pizzeria RETRO; ul. Wyzwolenia 33 / róg Wyzwolenia i Piłsudskiego
Lokal mieście się w kamienicy, w której urodził się Emil Zegadłowicz (ten od "Motorów"). Klimatycznie, zgodnie z nazwą - początek ubiegłego stulecia - mnóstwo bibelotów dużych i małych po mistrowsku...-
Channel: Śląskie
-
-
Odwiedzając strony internetowej księgarni http://www.merlin.com.pl/
znalazłem książkę "Piwo-na zdrowie" której autorami są Karl-Heinz Ricken i Heike Van Braak.
Książka jest próbą ukazania piwa w każdym możliwym aspekcie: od napoju prowadzącego do nałogu po swoisty typ...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
od dluzszego czasu obserwuje Forum Browaru i jakos nie moge sobie wytlumaczyc o co chodzi.
A wiec zaczne od poczatku- nie rorumie o co chodzi w zdobywanbiu postöw-dla mnie jest to oczywista zecz -ze jak ktos ma cos do powiedzenia to niech möwi -po co zmieniac nazwe,imie itp w koncu to na to...-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment