Pójdź lepiej Żą na kompromis. Godzinka dziennie na forum, a resztę czasu możesz poświęcić wyłącznie na pisanie tej pracy. To by było chyba rozwiązanie paretooptymalne.
Na zrazie
Collapse
X
-
Hahahaha No zobaczymy jak silna/słaba jest Twoja słaba/silna wolaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Mamy szósty dzień maja, jest godzina 17.20, zaglądam ci ja na listę obecnych
i kogo widzę...Comment
-
Też widzę! No i co, trzeba go będzie przecwelowaćComment
-
-
O ile pamiętam, nie wchodziłem wtedy na forum. Ze dwa razy kiedyś niechcący pstryknąłem odnośnik i musieli złośliwcy przyuważyć, bo jakżeby inaczejale o tej porze sobie nie przypominam.
Art, masz możliwość sprawdzić ile razy i o której byłem zalogowany w ostatnim tygodniu, dwóch?Comment
-
A będzie tych logowań para, a może nawet kilka
A tak na marginesie - jak to dobrze, że nie było Browaru jak ja pisałem magisterkę
Wtedy to dopiero byłby przykład słabej woliComment
Related Topics
Collapse
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
-
Channel: Czechy
-
-
Trzy z tej serii: "The Best Homebrewer" widziałem w kaufie. Poza tym, jeszcze witbier+ i owocowy hefeweizen. Ten dzięki Rafałowi Stróżynie i jest jakiś wybór w tej sieci.
5,6 % alk., czyli nie jakoś nisko.
W składzie mosaic i hbc586 i ctz, ale to taki nowomodny...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-27, 19:06 -
-
Kochani.
Raz już mówiłem "na zrazie", przyszedł czas na drugi raz (hej ho, rymów sto). Miałem do czterdziestki być ustawiony i jeździć czerwonym Ferrari, czterdziestka za parę miesięcy, a ja jestem w [niepoprawne politycznie] d[cenzura]. Żebym mógł żyć jak do...-
Channel: Przy piwie
-
-
Po zapaści dolnośląskiego browarnictwa w końcu XX i na początku XXI wieku, obecnie następuje renesans browarów w tym rejonie Polski. Co prawda nie są to reaktywacje (jak to się ostatnio dzieje w Czechach), a browary powstają w miejscowościach gdzie piwa nie warzono nie tylko po wojnie ale...
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment