Ale to i tak miło, że zagląda mimo wielkiej presji nauki. Widocznie chłopak tęskni za swoimi ludkami. A niech mu tam nauka lekką będzie Trzyma kciuki za emgieera Wypije za! nie raz
Na zrazie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąO ile pamiętam, nie wchodziłem wtedy na forum. Ze dwa razy kiedyś niechcący pstryknąłem odnośnik i musieli złośliwcy przyuważyć, bo jakżeby inaczej ale o tej porze sobie nie przypominam.
Art, masz możliwość sprawdzić ile razy i o której byłem zalogowany w ostatnim tygodniu, dwóch?
Przewidywałem taki przebieg tej "akcji"Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Nie bierzcie dosłownie co Żą pisze. On tu stale zaglądą i wszystko sprawdza. Przed chwilą mnie poprosił, żebym jego tekst tu zamieścił. Kopiuję z gg i wklejam :
"Żą :: 00:10:31 (00:09:02) ::
Od żą do wszystkich zaplutych karłów reakcji:
Gdybym mógł bezproblemowo przestawić prenumeratę wszystkich dyskusji na miesięczne dostarczanie powiadomień... Nie mogę, więc czytam sobie wasze wypowiedzi zawarte w treści mejla, bo jestem premiumem, a co, stać mnie.
No i czasem nie idzie nie zareagować. "
To, co robi Żą, to są tanie zagrywki polityczne, aby tylko utrzymać popularność. Normalnie kiełbasa wyborcza
Comment
-
-
Skończył się maj, skończył się czerwiec, a Żąleną wsiąkł ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, co sie z nim stało
Comment
-
-
Raz na jakiś czas wpadam, żeby sprawdzić coś w skrzynce PW lub odpowiedzieć. Staram się robić to szybko, ale nie mam złudzeń, zawsze ktoś przykuka.
No cóż, powolutku wychodzę z impasu, ale końca jeszcze nie widać. Przed końcem wakacji raczej nie wrócę na forum.
Ale jak wrócę, to wszystko w proch obrócę!
Comment
-
-
Trochę poszło do przodu, więc w nagrodę zajrzałem na chwilę na forum i siedzę tu już godzinę. Tym bardziej trzeba mi wytrwać w postanowieniu abstynencji forumowej. Pod koniec września powinienem wrócic na stałe. Wiem, to słaba atrakcja w porównaniu z tym, co się tu ostatnio działo.
Żegnam się tymczasem staropolskim I'LL BE BACK.
Comment
-
-
No właśnie - wchodzę na forum,patrzę a tu żąlenąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA skąd wiesz skoro nie zaglądasz??
Dzisiaj na występach godzinnych w Warszawie jestem, jutro z powrotem w głuszę i pisu pisu. A w okolicznych sklepach z piw słusznych ideologicznie tylko Łomża Mocna i czasem Brok. Choć czy Brok jeszcze słuszny?
Comment
-
Comment