Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Upierdliwe wirusy jak walczyć
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Tak i zazwyczaj jest to jakiś wiarygodny link nie budzący podejrzeń jak np. www.google.plBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
otrzymałem takiego linka i od Ciebie i od Kiszota i od wielu innych po prostu należy podchodzić z opdowiednią rezerwą do podsyłanych odnośników tą drogą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ktoś zweryfikował co to za świństwo i jak poza nieotwieraniem linków przed tym się bronić?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
U mnie to teraz wygląda tak że ja otrzymuję nadal wiadomości na gg ale tego co wysyłam odbiorca nie widzi. A link otrzymałem od kiszota i jeszcze od dwóch osób. Teraz już to powywalałem i puściłem e-scan'a - zobaczymy czy to coś da.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecA ktoś zweryfikował co to za świństwo i jak poza nieotwieraniem linków przed tym się bronić?Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterJeśli masz program antywirusowy to po klinięciu na link zanim się otworzy poinformuje Cię że jest to trojan.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
W moim przypadku koleżanka, która mnie poinformowała, że to rozsyłam właśnie zauważyła to dzięki programowi antywirusowemu. Widocznie nie wszystkie jeszcze to wykrywają. Trojan ten krąży już minimum od miesiąca ale dopiero od tygodnia gdzieś stał się dość bardzo powszechny. Przynajmniej tak obserwuję na własnym przykładzie.Last edited by YouPeter; 2006-12-26, 22:53.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
I do mnie z kilka tygodni temu trafił ten wirus na firmowym komputerze. Nie wykrył go Symantec, ale wykrył MKS-Vir on-line i usunął.
Comment
-
Comment