...a dlaczego omijamy taki ciekawy temat ? Bo nie umieny o polityce rozmawiać przy piwku ( coby było spokojnie ...) !
PPPP
Collapse
X
-
Czy PPPP istnieje nie wiem... Polityka mnie nie interesuje, prawie nic o niej nie wiem, ale pogadac to i owszem sie zdarzyAle z tym PPPP bylo swego czasu zabawnie... Tyle, ze szczyl wtedy bylem i poza Rywinskim to niewiele pamietam z tej partii... Ale zamiast partii to bym jakis fundusz emerytalny zalozyl
Comment
-
Żeby mieć na piwko na stare lata.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
odgrzebując zakurzony temat: Leszek Bubel w ruchu "Nie dla UE", a potem starał się dostać do Parlementu Europejskiego jako poseł - nie wyszło... ostatnio bronił prałata Jankowskiego
partii już nie ma i teraz na necie pod skrótem PPPP można znaleźć Program Przeciwdziałania Przymuszonej Prostytucji i The Pansexual Peace Party Pages...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
A na mojej półeczce stoi sobie wśród innych biały ceramiczny kufelek z napisem „ Polska Partia Przyjaciół Piwa, Warszawa 1991” . Z odręczną sygnaturą „ D. Żeromska-Chełstowska, Warszawa”.Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
-
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...-
Channel: Czechy
-
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Puszka 0,5 litra, alkohol 5,5%, ekstrakt 12,1%
Kolor - złoty, klarowny Piana - drobna, pozostał delikatny kożuch, lacing minimalny
Zapach - słodowo-kartonowy
Gaz - minimalny, praktycznie zerowy
Smak - piwo jest ciekawe w smaku, na pierwszym miejscu tony slodowe, które...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment