...a dlaczego omijamy taki ciekawy temat ? Bo nie umieny o polityce rozmawiać przy piwku ( coby było spokojnie ...) !
PPPP
Collapse
X
-
Czy PPPP istnieje nie wiem... Polityka mnie nie interesuje, prawie nic o niej nie wiem, ale pogadac to i owszem sie zdarzy Ale z tym PPPP bylo swego czasu zabawnie... Tyle, ze szczyl wtedy bylem i poza Rywinskim to niewiele pamietam z tej partii... Ale zamiast partii to bym jakis fundusz emerytalny zalozyl
Comment
-
-
Żeby mieć na piwko na stare lata.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
odgrzebując zakurzony temat: Leszek Bubel w ruchu "Nie dla UE", a potem starał się dostać do Parlementu Europejskiego jako poseł - nie wyszło... ostatnio bronił prałata Jankowskiego
partii już nie ma i teraz na necie pod skrótem PPPP można znaleźć Program Przeciwdziałania Przymuszonej Prostytucji i The Pansexual Peace Party Pages...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment