Co komu ślina na język -> przy piwku

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • akszeinga
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.03
    • 225

Takie beznadziejne, a na 15 postów, zabrałeś juz 3 razy głos

Acha... i ... spójrz na temat CO KOMU ŚLINA NA JĘZYK.... i uśmiechnij się...
    Chyba nie chcesz powiedzieć, że masz zły dzień, lub dwa ?

Last edited by akszeinga; 2005-05-09, 19:00.

Comment

• dziku
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.12
      • 1992

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeinga
      Takie beznadziejne, a na 15 postów, zabrałeś juz 3 razy głos (...)
      Świetnie , że to zauważyłaś. Wręcz znakomicie. Teraz z analizy ilościowej przejdź do jakościowej. Przeczytaj to co napisałem, postaraj się zrozumieć. I już nie musisz pisać na temat moich ewentualnych "złych dni"... Pomyśl jaki cel miałaś pisząc, że oto odkryłaś miejsce gdzie ludzie sobie mogą publicznie nawrzucać. Zresztą nic nie odkryłaś. Kandyduj do Sejmu albo jakiejkolwiek rady miasta czy gminy - będziesz miała to na codzień i do upojenia. Możesz przyjąć, że odnośnie takich tematów i zachowań mam opisany wcześniej nastrój permanentnie i nie jestem ciekaw komentarzy na jego temat.
      Dziku

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

Dziku, zluzuj nieco, nie ma potrzeby zagęszczania atmosfery, może nieco niefortunnie został opisany cel tego tematu ale potraktujmy go w kategorii przypiwnego folkloru, nikt nikomu nie nawrzuca(ł) więc po co to roztrząsać i trzymać temat na wierzchu.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

A ja Ahumbę doskonale rozumiem. Od samego początku na forum jest ten problem - w tematach "poważnych" ktoś sobie robi jaja. Po to został stworzony dział "przy piwie", żeby poważnych tematów nie zaśmiecać, chociażby dlatego, żeby z doświadczeń jednych piwowarów mogli skorzystać inni. Mnie też wkurza, jak ktoś mi się wpisuje z komentarzami nie na temat, ale nie będę przecież z byle duperelą leciał do Arta, żeby to poprzenosił. Regulamin forum wymaga bycia dorosłym od wszystkich. Nie jest chyba tak trudno zauważyć, kiedy można sobie pożartować, a kiedy nie.

Tak więc panowie Hannibal i Emes, dajcie sobie na wstrzymanie, załóżcie własne temtay, na których będziecie mogli do woli się wywnętrzać.

Comment

• Hannibal
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
            (...)
            Tak więc panowie Hannibal i Emes, dajcie sobie na wstrzymanie, załóżcie własne temtay, na których będziecie mogli do woli się wywnętrzać.
            A kto tu chce się wywnętrzniać? My z Emesem akurat najmniej zaśmieciliśmy Ahumbie jego temat, a nam się głównie dostało.
            Sprawa została jednak już rozwiązana, i Ahumba nie ma chyba do nas żalu.
            "All the good things for those who wait"

Comment

• emes
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.08
              • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
              ......

Wydawało mi się, że nie jest to forum o usługach pogrzebowych i można sobie żartować w każdej kategorii. Ale oczywiście ty wiesz lepiej i wydaje ci się, że każdego możesz pouczać co ma robić.

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23928

No cóż PRZY PIWIE jest od mniej poważnego ględzenia, m.in. ględzenia nie na temat. Inną sprawą jest że nie wszyscy się do tego stosują - nie znaczy to jednak że z tego powodu powyższe założenie nie istnieje.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• akszeinga
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.03
                  • 225

Dziekuję Ci Wielki ART-cie za wyrwanie z tytułu tego wątku "zadry", która koliła małą część browarowiczów w oczy....

Twoje zdrówko

Comment

Przetwarzanie...
                  X