Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
SZTAB w natarciu - ploty
Collapse
X
-
Ich nawet nie trzeba było przejmować - sami się zamknęli - przynajmniej na raziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chwilowo udajemy, że nas nie ma - dopóki nie urośniemy w siłę na tyle, aby uniemożliwić jakiekolwiek przejęcia...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespo warsztatach wrocławskich zamierzam chyba porzucić ekstrakty.
Comment
-
-
Nie żartuję, wydawało mi się, że to jeszcze nie na 100% Wpisz się na listę w temacie o Warsztatach, będzie mi łatwiej się doliczyć, żeby wiedzieć ile centymetrów podłogi na każdego u mnie wyjdzie
Comment
-
-
Nawet nie macie pojęcia jak wódz dzisiaj w pracy utyskiwał,
że musi siedzieć w "kozie";
że nie będzie mógł mierzyć w setnych milimetra wysokość piany;
że skazany został na odsiadkę i oglądanie Jasia Fasoli pt.: "Znowu w szkole";
że traci czas, marnuje!!!
podczas, gdy mógłby godzinami wpatrywać się z dojrzewające piwko z roześmianym własnym pyskiem
Comment
-
-
Jak to, Ahumba, nie zainstalowałeś monitoringu?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJak to, Ahumba, nie zainstalowałeś monitoringu?Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuAhumba stosuje technologie tradycyjną, więc o żadnym monitoringu nie może być mowy. W Sztab-owej technologii tradycyjnej po prostu wystawia się wartownika...
- To stara tradycyjna metoda piwowarów sięgająca czasów I wojny światowej...
Comment
-
-
Sądzę, że Ahumba jako zwolennik tradycyjnej technologii piwno - sztabowo - saperskiej postara się zaatakować wg planu operacyjnego o kryptonimie OKOP, unikać zaś będzie technologii dającej piwo o kryptonimie POCISK
Dla nie-SZTABowców podaję objaśnienia:
Odpowiedni
Kolor
Ogromna
Piana
Piwo
O
Cholernie
Intensywnym
Smaku
KwaskowymDziku
Comment
-
Comment