Zdaje się że masz rację. Tak to jest, jak się czyta po łebkach i w głowie ma się żarty (chciałem napisać "jaja", ale mogłoby to głupio zabrzmieć ), zamiast merytoryczną dyskusję.
Właśnie oglądam na "Planet" kolejne odcinki "Pokochaj piwo" (czy jakoś tak). Zgrywa to może ktoś na kompa?
Panowie emes i Hannibal!
Wy, jakoby z dużym piwowarskim doświadczeniem powinniście dać nacieszyć się małemu żuczkowi stawiającemu pierwsze kroki, każdym posunięciem w procesie warzenia piwa a nie wyśmiewać się.
Zapomniał wół......
Ponadto jest to temat o warzeniu MOJEGO piwa i mogę sobie różne rzeczy z tym związane zapisywać. Nie każdy tak jak emes zmierzy Blg i piwo mażna już pić (to z Twojego profilu).
Żart kangurapl z wychodzeniem piwa był ok, z niego przynajmniej dowiedziałem się, że piana może być mała.
A wasze? O Waszym wszechwiedztwie i .....
Jeśli tego nie rozumiecie to możecie cbaj tu nie zaglądać.
Chyba Ahumba źle mnie zrozumiałeś.
Po pierwsze, to co wcześniej napisałem to był tylko żart.
A po drugie, gdzie ja tutaj obnoszę się ze swoim "wszechwiedztwem"?
Ale jeśli chcesz, to możemy dyskutować tylko w kwestiach formalnych i stricte merytorycznych.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Chyba Ahumba źle mnie zrozumiałeś.
Po pierwsze, to co wcześniej napisałem to był tylko żart.
A po drugie, gdzie ja tutaj obnoszę się ze swoim "wszechwiedztwem"?
Ale jeśli chcesz, to możemy dyskutować tylko w kwestiach formalnych i stricte merytorycznych.
Nie, to Ty źle zrozumiałeś sens istnienia tego miejsca (czytaj: "Browarnictwo amatorskie).
Też lubię sobie kpić, robić jaja. Uważam jednak, że akurat tutaj a już na pewno nie w dziale "Twoje warzenie" takie rzeczy nie uchodzą. Zostały one odczytane przeze mnie jako naigrywanie się ze mnie. Do tej pory o ile mnie pamięć nie myli dwie Twoje odpowiedzi były bardzo rzeczowe i za nie dziękuję i dwie zupełnie nie na miejscu. Krytykę przyjmę tutaj bardzo chętnie a nabijać się ze mnie i moich "dokonań" możemy RAZEM w tematach "przy piwie"
ok?
Panie Nadszyszkowniku!!!
Gdybym to ja rozpoczął warzenie piwa, to tak samo jak Ahumba byłbym przewrażliwiony, bo całe emocje chciałbym przelać w pierwszą warkę. Ale nic straconego, bo jeszcze umówicie się na degustacje domowych to sobie podogadujecie
Zatem Nadszyszkowniku ... Cicho
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Następny meldunek dopiero po powrocie z Wrocka(chyba), gdy wezmę się za rozlew
Comment