Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
SZTAB w natarciu - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaW pełni popieram! W tym temacie może pisać co chce tylko Ahumba i przyszli właściciele Jego Browaru - czyli my!
ps. Przekażcie emesowi, że jeśli mnie chce coś przekazć to jest to bezowocna praca. Dopóki nie będzie rozróżniał miejsc, gdzie żartów się nie robi od miejsc w których jest to normalne będzie u mnie widniał wśród ignorowanych.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wydaje mi się, Ahumba, że ciutkę przesadzasz...
A za pośrednika robić nie zamierzamy - ciesz się, że ludzie Cię czytają. Ciekawi są, co tam w koszarach wyczyniasz...
Spocznij, daj sobie i innym troszkę luzu - tym bardziej, że zajmujesz już trzy tematy:
- obowiązkowy;
- ślinowy;
- plotkowy (czyli ten);
Do tej pory (mimo usilnych prób jednostek plotkarskich ), żadnemu browarowi nie udał się ten wyczyn. Więc, żołnierzu, wyczyść listę ignorowanych, baw się dobrze warząc piwo, które BIGB-a potem wypije i dyskutuj w pozostałych dwóch tematach na luzie - wściekłość źle na młode piwo wpływa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbaps. Przekażcie emesowi, że jeśli mnie chce coś przekazć to jest to bezowocna praca. Dopóki nie będzie rozróżniał miejsc, gdzie żartów się nie robi od miejsc w których jest to normalne będzie u mnie widniał wśród ignorowanych.Last edited by emes; 2005-05-08, 21:48.
Comment
-
-
Okazało się, że jestem autorem tematu i nic o tym nie wiedziałem. I na dodatek stał się on miejscem nie pogawędek i plotek, ale wymiany złośliwości.
Tak więc, w tej chwili wszyscy mają wyciągnąć z lodówki po piwku i napić się w imię zgody."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalTak więc, w tej chwili wszyscy mają wyciągnąć z lodówki po piwku i napić się w imię zgody.
Beczkowe wyborne z Ciechanowa - bączek.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMówisz-masz.
Beczkowe wyborne z Ciechanowa - bączek.
Ja myślałem tak o paru litrach "soku jęczmiennego". Liczę na poprawę."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalBączek? Tak nisko cenisz zgodę?
Ja myślałem tak o paru litrach "soku jęczmiennego". Liczę na poprawę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Co Już zgoda Ale nuda, liczyłem na dalsze przepychankibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironCo Już zgoda Ale nuda, liczyłem na dalsze przepychanki
Chcesz się przepychać?
To odepchnij mnie od fortunki-fullextra, którą przed chwilą kupiłem i właśnie spożywam.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Od Fortuny Full Extra to Cię odpychać nie będę, bo mi niespecjalnie leżybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment