Warszawiak proszony o kontakt

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24016

Warszawiak proszony o kontakt

Już kilka razy kontaktował się ze mną Użytkownik o nicku Warszawiak z problemami dot. przeglądania serwisu, jednakże ani razu nie odpowiedział na moje maile. nie wiem czy nie dochodzą doń moje listy czy jest inny powód - w każdym bądź razie - Warszawiaku proszę o kontakt zwrotny z podaniem adresu skrzynki mailowej z której pobierasz pocztę.

Przepraszam za tego typu post na Forum, ale po kilku mailach z prośbą o pomoc w różnych kwestiach a bez odpowiedzi na moje listy nie pozostało mi nic innego jak zapytać o to otwarcie na Forum.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Related Topics

Collapse

• ART
    rrebisz - proszę o kntakt na maila
    ART
    Małe ogłoszenie parafialne,

Kol. rrebisz proszony o kontakt na maila browar @ Browar biz ale niechaj pisze z innego adresu niż się rejestrował bo ten nie działa i moje odpowiedzi wracają jako niedoręczone.
    2019-03-01, 11:41
  • ART
    Paweł Job - proszony o kontakt
    ART
    Notorycznie składający (z błędnym adresem) zamówienia w sklepiku BrowarBizowym Paweł Job - jest proszony o kontakt.
    2007-07-16, 17:07
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 12:15
  • dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...