I bardzo dobrze bo dosyć mamy innych świństw u nas.Tych atomowych nam nie potrzeba.
Energetyka atomowa, a piwo.
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Kiedyś popełniłem straszliwy błąd i kupiłem piwo o nazwie "Atom". Ten koń był bardzo chory... Dlatego uważam, że piwowarstwo nie powinno mieć nic wspólnego z energeryką atomową No chyba, że do oświetlenia browaru będziemy sprowdzać ekologiczny i tani "atomowy" prąd z drugiego końca świata. Wtedy OK.
Comment
-
-
pama napisał(a)
Kiedyś popełniłem straszliwy błąd i kupiłem piwo o nazwie "Atom". Ten koń był bardzo chory... Dlatego uważam, że piwowarstwo nie powinno mieć nic wspólnego z energeryką atomową No chyba, że do oświetlenia browaru będziemy sprowdzać ekologiczny i tani "atomowy" prąd z drugiego końca świata. Wtedy OK.
Comment
-
-
Wiem, że postradzieckie reaktory typu czarnobyslkiego są bezpieczne, niezawodne itd. Tym niemniej nie bez powodu napisałem o sprowadzaniu prądu z DRUGIEGO KOŃCA ŚWIATA. Chyba nie muszę tego pisać większymi literami, bo jasne, że mamy takie same zdanie..... A swoją drogą ciekawe, jaki chmiel rośnie koło Czarnobyla.Last edited by pama; 2002-10-16, 10:14.
Comment
-
Comment