W Łodzi w kwietniu odbywa się giełda minerałów. Do przyszłego roku uzbierasz już niezłą kolekcję i będziesz mogła na niej zarobić
Ciekawe znaleziska :D
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cocobangoa to wpadka! nie przypatrzyłem sie zdjęciu.
...pozdro Zbysia i kwiatek na przeprosiny
Kamienie niestety uzupełnią ścieżkę - będzie to taka aleja sław browarów polskich.
Dziś - browar GAB - dzięki Arzy!!!
Zapomniałem zabrać kamień, ale nic straconego - muszę oddać skrzynkę i butelki.
Piwo Złote - jest b.dobre, i nasze lokalne .
Zwycięzcą dnia jest.......Arzy. Za konsekwentne ciśnięcie właściciela o stouta.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Napisałem, że za ciśnięcie nie za wyciśnięcie
Mętne to było (te odpowiedzi) może przyszły sezon...
Faktem jest, że się boją, w końcu i kasa na produkcję, promocję, a Odbiorca ma to w d...
Kwestia hurtownii zainteresowanych dystrybucją - ot co.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Wcale nie uznałem że coś wycisnął, stąd pytałem.
Szczerze pisząc sądziłem jednak, że tak właśnie będzie, czyli nic z tego nie wyjdzie. Wielka szkoda.
A wracajac do tematu - te kamyczki to tylko sam zbierasz? Mam ochotę pofotografować niedługo wszystkie trzy łódzkie browary (w tym jeden działający) i mogę Ci coś zebrać
Comment
-
-
Muszę sam
Może będę pod wszystkimi...Poznaj swój kraj
Po za tym w każdym odcinku ktoś zwycięża... Mam wreszcie jakieś konkretne hobby - którego ani nie zgubisz, ani nie zjesz.
Ale, serdeczne dzięki.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
-
W kolejności od lewej (siedzącego przed ekranem):
Kielce; Bytom; 2x Staropolski; Jędrzejów; Zawiercie; Radomsko "Pociecha"; Namysłów; "Kiper".fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Poprawię się.!
Dziś wycieczka do Radomska i okolic.
Radomsko - niedaleko od browaru "Pociecha" przed wojną działał jeszcze jeden browar, ale ponieważ kamień na kamieniu nie został - kamienia nie ma ...
Gidle: odkrywam w sobie pasję fotografowania rzek, dziś Warta, Wiercica i Kanał Lodowy. Rodzi się w mym przeżartym piwem umyśle pomysł spływu na pontonie, połączony z wieczorno-ogniskowym degustowaniem piwa, podziwianiem kamieni...
A propos: kamień z pod nieistniejącego już w Gidlach browaru, mieszczącego się w poklasztornych budynkach zakonu Kartuzów jest już w kolekcji. Zdjęcia z wycieczki niestety analogiem, więc będą później.
I miłe zakończenie: Częstochowa ul.Rocha świetego 241 - ukryty wśród zarośli Drink Bar...
Ale to inna historia...
Dziś wygrywają dziewczyny - nie wiem skąd... Przyjeczały odwiedzić młodego "Susła"...
Ach, młodość... (ale dlaczego dwie????)fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment