Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
Ciekawe znaleziska :D
Collapse
X
-
Jeszcze są obiektywne oceny dziewcząt, które na pewno pomogą w wakacyjnych wędrówkach.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
W Tarnobrzegu, w komisie sprzętu RTV/AGD i mebli, który mieści się w podziemiach tamtejszego browaru, znalazłem starą, drewnianą... lodówkę Żywca. Zdjęcie zamieszczę w najbliższym czasieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaObiecane zdjęcia. Ponieważ nie chcę nabijać sobie postów - zdjęcie zbiorowe:
Zbysia a jak swoje kamienie oznaczasz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuTak czy siak pomysł ciekawy ale nie oryginalny Ja kiedyś zebrałem 46 kamieni z polskich zamków i warowni.
Zbysia a jak swoje kamienie oznaczasz?
potem w kolejności "wejdą" w ścieżkę.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W Tarnobrzegu, w komisie sprzętu RTV/AGD i mebli, który mieści się w podziemiach tamtejszego browaru, znalazłem starą, drewnianą... lodówkę Żywca. Zdjęcie zamieszczę w najbliższym czasieLast edited by adam16; 2005-07-14, 14:15.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja znalazłam we własnym domu, całkiem niespodziewanie,lekko poszczerbiony na dnie kufel z logo Holsten, z bardzo efektownej serii sprzed lat chyba pięciu...? Ten mój kufel, to akurat ten z egipskimi malowidłami. Cieszy mnie to znalezisko , i od razu mówię, że nie zrobię z nim tak, jak Zbyś planuje ze swoimi kamieniami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA ja znalazłam we własnym domu, całkiem niespodziewanie,lekko poszczerbiony na dnie kufel z logo Holsten, z bardzo efektownej serii sprzed lat chyba pięciu...? Ten mój kufel, to akurat ten z egipskimi malowidłami. Cieszy mnie to znalezisko , i od razu mówię, że nie zrobię z nim tak, jak Zbyś planuje ze swoimi kamieniami
Comment
-
-
To jest dobry temat na odświeżenie mojego i Slavoya najciekawszego znaleziska, czyli starych etykiet z Browaru Mieszczańskiego we Wrocku
Ostatnio znowu tam byliśmy, ale zostały już same kamienie, coś dla twórcy tego tematu
Comment
-
-
Chyba skorzystam i witam Moderatusie w tym temacie...
Może z pomocą innych wreszcie ułożę steckę do domu coby po pas się w błoto nie zapadać...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...najciekawszego znaleziska, czyli starych etykiet z Browaru Mieszczańskiego we Wrocku
To było 3 lata temu. Nadal masz tę "tapetę" w przedpokoju?
Comment
-
-
Comment