Czy ktoś z FORUMOWICZÓW zbiera znaczki pocztowe , koperty FDC i td.
Filatelistyka
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Kiedyś trochę zbierałem. Teraz ostało mi się parę pełnych klaserów ale czarnej jednopensówki tam nie uświadczysz. -
Parę klaserów się znajdzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Znaczki
Może zbieracie jakiś konkretny temat : transport , kosmos, faune, flore itd. Jeśli byłby chętny na wymianę możemy na PW uzgodnić .Comment
-
Filatelistyką zajmują się wszystkie osoby niezależnie od wieku i płci podobnie jak zbieraniem np. etykiet . Jest to hobby gdzie ilość lat nie ma znaczenia.Comment
Related Topics
Collapse
-
Późnojesienna aura sprzyja degustacji mocarzy, barley wine dawno u mnie nie gościł, więc jestem ciekaw.
Parametry 12 abv, 24blg, butelka 0,33l. Niefiltrowany niepasteryzowany.
skład zasypu podany - słód jęczmienny, pszeniczny, owsiany, chmiel i drożdże już bez imienia.-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-07, 17:56 -
-
O piwach z browaru Griffin z londyńskiego Chiswick (należącego do Asahi) z tej serii była dawno temu już mowa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-s-vintage-ale
Jednak każdy rocznik to inna receptura, stąd założyłem...-
Channel: Anglia
2024-11-23, 23:51 -
-
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
-
Channel: Czechy
-
-
Nie wiem od kiedy jest obecny na rynku, bo dopiero dziś dojrzałem w lodówce sklepowej. Ale w sumie już dawno jest takie (nie to) piwo w jednej z sieci sklepów pod marką własną.
Skład: słód jasny pilzeński, monachijski i barwiący. Na etykiecie piszą, że to schwarzbier. 10,5...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-07, 08:00 -
-
Alk. 5,15%
Piwo z etykietą na 150 lecie browaru (2022 r.), która spodobała się chyba polskiemu dystrybutorowi, w związku z czym butla PET 1,5l. jest dostępny w Polsce. Te butelki PET nowopacki browar wciska również po marketach w Czechach i zazwyczaj są to mixy ich dotychczasowych...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment