Marzy mi sie wypad do Chorwacji.Czysta ciepła woda i te cudowne widoczki.Niestety w tym roku pozostane tylko na marzeniach.A żeby było śmieszniej to raczej nigdzie w tym roku nie pojadę Jedyną chyba moją rozrywka będzie Żywiec i zlot.Może za rok?
gdzie na wakacje 2005
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA ja też ponakłaniam, do Jury Krakowsko-Częstochowskiej, choć również ona nie nad morzem. A atrakcje sąPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksmoże ktoś by mi polecił jakieś dobre,sprawdzone miejsce na wakcje nad Bałtykiem
żeby były atrakcje dla dzieci oraz piwne miejsce dla ojca
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Też bardzo miło wspominam Pobierowo, ale to sprzed 5-8 lat. Ostatnio zrobiło się tam zbyt tłoczno jak dla mnie.
Dlatego wybieram się ponownie do mojej ukochanej Piwnicznej. Mam tam do dyspozycji domek z ogrodem, a przejście graniczne ze Słowacją ledwie 500 metrów od płotu. A tam kilka moich ulubionych piw... Natomiast w polskich sklepach OK Beer z Okocimia i rzut beretem do Grybowa...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzNie polecę Ci Pobierowa - piwna pustynia, z Czarnkowem jako jedyną oazą. No chyba że wpadnie Pogoniarz z plecaczkiem .
Samo Pobierowo - OK, jedziemy tam też w tym roku.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Planuję zabrać w tym roku rodzinę do Czech lub Słowacji. Może ktoś zna niedrogie miejsce mogące służyć za bazę wypadową?www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-OsetPlanuję zabrać w tym roku rodzinę do Czech lub Słowacji. Może ktoś zna niedrogie miejsce mogące służyć za bazę wypadową?
Jakie konkretnie rejony naszych południowych sąsiadów Ciebie interesują ?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-OsetPlanuję zabrać w tym roku rodzinę do Czech lub Słowacji. Może ktoś zna niedrogie miejsce mogące służyć za bazę wypadową?
Comment
-
-
Podałeś zbyt mało danych. Jakie masz prefernecje - miasto czy głusza, zapora wodna i las czy góry, w okolicy małych browarów czy obojętne, itp.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeżeli chodzi o Słowację i Czechy to zawsze wybieram miejsca przez http://www.limba.sk/pl/slowacja ( jak czechy to po prostu.../czechy ) , na razie się nie zawiodłem.
Comment
-
Comment