e tam, po prostu brak Wam w Poz cotygodniowych spotkań
Tu się z Tobą zgodzę, w Poznaniu nam brak cotygodniowych spotkań , to fakt , ale nie róbmy tak ze nowa furowiczka zapoda jakiś temat i od razu przez starych furowiczów (płci żeńskiej) jest zniechęcana do pisania czegokolwiek.Radzia napisała nowy temat " Zainteresowania?? Przy piwku miło pogadać " a że rozwinął się na tematy łóżkowe i inne to raczej nie jej wina,więc nie wieszajmy na Niej psów że temat troche się rozbiegł w takim kierunku a nie innym, bo to nie jej wina, tylko nasza. Facetów.
Witam!
Wydaje mi się , że gdyby Radzia miała troszku inny obrazek przy nicku to temat z pewnością poszedłby w innym kierunku, bądż nawet zostałby pominięty
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
Witam!
Wydaje mi się , że gdyby Radzia miała troszku inny obrazek przy nicku to temat z pewnością poszedłby w innym kierunku, bądż nawet zostałby pominięty
To chyba dobrze, że dała swoje zdjęcie a nie jakiegoś Pokemona.
Nie wiem, czy to wina zdjęcia w profilu: było wiele kobiet na forum które wstawiły swoje zdjęcie,a były miło przywitane przez Nas i ucichły , było wiele kobiet które nie wstawiły swojego zdjęcia , też były miło przywitane i ucichły. Są kobiety na forum które wstawiły nie swoje zdjęcie i miło Nam się z nimi rozmawia i nie cichną,a udzielają się czynnie ,więc ja podejrzewam tu coś innego , powiem krótko: zazdrość. Może po tym poście niektórzy mnie źle zrozumieją , ale tak można to odczuć. Wasze zdrowie
P.S.
np. cyborg_marcel , nie wiem jak wygląda a , rozmawiałem z Nią już nie jeden raz i do tej pory jest czynną furowiczką.
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...
Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
Comment