Hmmm chcialabym poznac wasze zainteresowania...ja mam dośc nietypowe, ale może o tym kieyd indziej??...właczycie sie do dyskusji??:P
Zainteresowania?? Przy piwku miło pogadać...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaChodzi głownie o męskie zainteresowania....no oczywiscie poza piwem :P
piwo, piwo i jeszcze raz kobiety.
Zdania nie zmieniamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaHeh....kobiety?? a jakie kobiety??
Widzisz, ja wychodzę z założenia (może trochę archaicznego), że aby było mi lepiej i lżej w życiu to trzeba siebie akceptować (takim jakim się jest) i trzeba kochać wszystkich ludzi.
Dlatego ja z góry do nikogo się nie uprzedzam. Jednak nie daj Boże, żeby ktoś mi na odcisk nadepnął.
Ponieważ "mam" kochać wszystkich ludzi, to przede wszystkim WSZYSKIE KOBIAŁKI (wszak jestem lesbą) .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaHmmm chcialabym poznac wasze zainteresowania...ja mam dośc nietypowe...
Comment
-
-
Witam na Forum, bo jeszcze nie miałem okazji Jak nie piję piwa, to wyruszam w góry (bo jak piję to siedzę na dole). Z której części Niemiec do nas dotarłaś i czy macie tam jakieś pagórki?
Comment
-
-
Jak już wspomniałem w innym temacie interesuje się ogólnie sportem ale głownie kolarstwem szosowym. Kiedyś trenowałem piłkę nożną no ale teraz przyszedł czas na rower. Pozatym lubie fotografować, głównie zachody słońca . Lubię też dobry film i dobrą muzykę. PozdrawiamBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
A ja lubię takie różne... wistości rzeczy
Jakie studia trzeba skończyć by zostać kierownikiem apteki?
A lubisz piwo?
A lubisz wino w ciepły wieczór i bose stopy w trawie?
Ale fajne qui pro quo... miałem przy rejestracji na tym forum zostać 12-letnim Wojtkiem, może następnym razemfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment