e tam, po prostu brak Wam w Poz cotygodniowych spotkań
Tu się z Tobą zgodzę, w Poznaniu nam brak cotygodniowych spotkań , to fakt , ale nie róbmy tak ze nowa furowiczka zapoda jakiś temat i od razu przez starych furowiczów (płci żeńskiej) jest zniechęcana do pisania czegokolwiek.Radzia napisała nowy temat " Zainteresowania?? Przy piwku miło pogadać " a że rozwinął się na tematy łóżkowe i inne to raczej nie jej wina,więc nie wieszajmy na Niej psów że temat troche się rozbiegł w takim kierunku a nie innym, bo to nie jej wina, tylko nasza. Facetów.
Witam!
Wydaje mi się , że gdyby Radzia miała troszku inny obrazek przy nicku to temat z pewnością poszedłby w innym kierunku, bądż nawet zostałby pominięty
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
Witam!
Wydaje mi się , że gdyby Radzia miała troszku inny obrazek przy nicku to temat z pewnością poszedłby w innym kierunku, bądż nawet zostałby pominięty
To chyba dobrze, że dała swoje zdjęcie a nie jakiegoś Pokemona.
Nie wiem, czy to wina zdjęcia w profilu: było wiele kobiet na forum które wstawiły swoje zdjęcie,a były miło przywitane przez Nas i ucichły , było wiele kobiet które nie wstawiły swojego zdjęcia , też były miło przywitane i ucichły. Są kobiety na forum które wstawiły nie swoje zdjęcie i miło Nam się z nimi rozmawia i nie cichną,a udzielają się czynnie ,więc ja podejrzewam tu coś innego , powiem krótko: zazdrość. Może po tym poście niektórzy mnie źle zrozumieją , ale tak można to odczuć. Wasze zdrowie
P.S.
np. cyborg_marcel , nie wiem jak wygląda a , rozmawiałem z Nią już nie jeden raz i do tej pory jest czynną furowiczką.
Comment