Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Zainteresowania?? Przy piwku miło pogadać...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa nie tylko nie czuję się rozruszany, ale sądzę, że ten temat śmiało może walczyć o tytłuł "najnudniejszego tematu na forum.biz".
Jednorazowe uniesienie Marusi wiosny nie czyni, a tak szczerze mówiąc, nie padło tu ani jedno mądre zdanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Prześledź sobie inne odpowiedzi Krzysi i to na różne tematy
On tak po prostu ma lubi konkrety "wali prosto z mostu" ... i dobrze...
co nie znaczy, że w tym temacie też ma tak być.
Więc nie przejmuj się i kontynuuj...
Comment
-
-
Radzia, tu jest tak, że się każdy wypowiada, a już zwłaszcza w temacie, który mu się nie podoba
A co do Krzysia, to wcale nie wieszał na Tobie psów, wierz mi, po prostu jak na niego to miło do Ciebie zagadał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76... a Marusia to w każdym temacie się wypowiada...
zresztą zaraz do tych 7 tys. dobije - o to już o czymś świadczy
Po za tym jestem na forum od 4 lat i 4 miesięcy, zatem ta ilość postów nie jest aż taka porażająca. Art ma więcej
Comment
-
-
Radziu, a nie mówiłem..., że misiu się...
Że mnie interesuje:
1.) życie
2.) rozmowy o życiu
3.) rozmowy przy piwie o życiu
4.) rozmowy przy winie i jedzeniu o życiu, piwie, winie i jedzeniu
5.) sporadyczne męskie chrząkanie o życiu przy wódce
6.) czytanie książek w miejscu dobrowolnego odosobnienia
7.) seks jako joie de vie
8.) mieszanie w głowach młodzieży i starszym
9.) żeby było śmiesznie
10.) ani żadnej rzeczy która jego jest.
Ponieważ dziś jestem w nastroju kontemplacyjnym w każdej linice zawarłem literkę "ż".fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Aby było luźno a jednak o zainteresowaniach chciałbym zapytać kolegę Zbysię w jakim sensie zajmuje się optyką. Jako naukowiec badający zagadnienia związane z optyką czy może ma styczność ze sprzętem optycznym? Ciekawi mnie to bo ostatnio badam rynek pod kątem dostępności lornetek i lunet ornitologicznych. Obserwacja ptaków to jedna z moich pasji czym sprytnie nawiązałem do tematu.MM961
4:-)
Comment
-
-
Nie wymieniłem optyki w dekalogu, bo nie zawierała literki ż
A optyką zajmuję się niestety okularową. Ale może wiesz co to za niedołęga drze (dże ) się całą noc zamiast spać - czy-żby to słowik. Lornety i lunety oglądałem kiedyś na targach i wraz z noktowizorami były produkowane w Pitrze - chyba LOMO? ale nie wiem czy znajdę jakieś materiały, więc chyba lepiej poszukać w internecie i jeśli coś Cię zainteresuje mogę spróbować ściągnąć.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
-
A-ha mam znajomych którzy handlują sprzętem (ż) Echenbacha (chyba taka jest pisownia), może coś w ich oferciefANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaAle może wiesz co to za niedołęga drze (dże ) się całą noc zamiast spać - czy-żby to słowik.MM961
4:-)
Comment
-
-
Echenbachy są z Wrocławia, dobry optyk nawet jak nie ma katalogu w sklepie to Ci ściągnie. Tylko nie pytaj w "Pięknych Oczach" w oszą nastawieni są na okularówkę.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment