Odpowiadając potrzebom forumowiczów i postulatom z wątku http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50799 zakładam ankietę. Ostrzegam, że pytania są dendencyjne i mogą budzić zwierzęce zachowania (w takim przypadku proszę uprzejmie o podzielenie się nimi ze współforumowiczami ). Proszę aby w wypowiedziach nie brakło Ahumby, Audiego,Marusi i Radzi (wymieniłem alfabetycznie), bo to ta grupa sprowogowało poniższą ankietę.
Sex a piwo
Collapse
X
-
Sex a piwo
62sex przy piwie12,90%8sex po piwie19,35%12piwo po seksie37,10%23sex w piwie30,65%19Last edited by Shlangbaum; 2005-06-02, 10:25.Tagi: brak
-
-
No ja zagłosowałam na seks w piwie, bardzo ciekawa propozycja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNo i nie ma ankiety."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Hmm, chciałbym najlepiej zaznaczyć 2 opcje, ale wiadomo nie wolno na dwie ręce.Ok wybrałem jedną, choć ja lubię i przed i po , w trakcie raczej nie (można sobie zęby wybić) chyba żeby polać niektóre części ciała partnerki (czyt.żony) ale to znowu nie wiadomo czy nie było by szkoda piwa Jeśli chodzi o sex w piwie hmm kosztowna impreza , wanna napełniona piwem
Comment
-
-
Ankieta jest trochę niespójna bo trzy opcje dotyczą sexu a jedna piwa. Przyjąłem założenie, że chodzi o sex więc odrzucam piwo po sexie. Sex po piwie przy dużej ilości piwa czasem mozna przespać Sexu w piwie nie próbowałem. A więc wybieram sex przy piwie rozumiejąc to jako wypicie pewnej, stosunkowo niedużej (bo jeszcze jest na nie ochota po sexie) ilości piwa. [mordka ściskająca sie z inną mordką płci przeciwnej]MM961
4:-)
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA więc wybieram sex przy piwie rozumiejąc to jako wypicie pewnej, stosunkowo niedużej (bo jeszcze jest na nie ochota po sexie) ilości piwa. [mordka ściskająca sie z inną mordką płci przeciwnej]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo ja zagłosowałam na seks w piwie, bardzo ciekawa propozycjaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaDlatego ja zagłosowałem na sex w piwie
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Nie ma to jak browarek PO, ech to rozluźnienie i nastrój nie do opisaniaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSex przy piwie należy raczej rozumieć jako na przykład umówienie się z dziewczyną/chłopakiem i na piwo i na sex oraz dokonywanie obu czynności symultanicznie w nieodległych za bardzo od siebie interwałach
A mianowicie:
1. Otwieram piwo ze swoją dziewczyną/żoną
2. Trochę tego piwa wypijamy
3. Czujemy nagle ochotę na sex
4. *%(~@%~!#(~)!@
5. Jeszcze zdyszani i rozgrzani poprzednim punktem dopijamy piwko lub otwieramy następne
W tym miejscu można powtórzyć punkt 3 i 4 albo coś przekąsić
Co do interwałów to się nie wypowiadamMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSex przy piwie należy raczej rozumieć jako na przykład umówienie się z dziewczyną/chłopakiem i na piwo i na sex oraz dokonywanie obu czynności symultanicznie w nieodległych za bardzo od siebie interwałach
PS. Shlangbaum - a czy 1 piwo = się 1 numerek?? i pomiędzy nimi interwał, czy też może X piw = 1 numerek - i wtedy interwał - jak to liczyćNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment