Się ten temat nie powinien zwać o seksie, ale o numerkach, skoro tak panom o ilośc idzie
Sex a piwo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOdpowiadając potrzebom forumowiczów i postulatom z wątku http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50799 zakładam ankietę. Ostrzegam, że pytania są dendencyjne i mogą budzić zwierzęce zachowania (w takim przypadku proszę uprzejmie o podzielenie się nimi ze współforumowiczami ). Proszę aby w wypowiedziach nie brakło Ahumby, Audiego,Marusi i Radzi (wymieniłem alfabetycznie), bo to ta grupa sprowogowało poniższą ankietę.
Zagłosowałem. Mam jednak krótkie pytanie: Czy kolega Shlangbaum nie dorabia w CKM-ie bądź innym lakierowanym piśmie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayZagłosowałem. Mam jednak krótkie pytanie: Czy kolega Shlangbaum nie dorabia w CKM-ie bądź innym lakierowanym piśmie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA mianowicie:
1. Otwieram piwo ze swoją dziewczyną/żoną
2. Trochę tego piwa wypijamy
(...)
Wyrozumiała ta Fteo
Nie głosuję w tej ankiecie bo jest tendencyjna. Brakuje ostatniego punktu - "Wszystkie powyższe"Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Widzę, że jestem tendencyjny jednak piwo po seksie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyA czy one o sobie wzajemnie wiedzą?
Wyrozumiała ta Fteo
Nie głosuję w tej ankiecie bo jest tendencyjna. Brakuje ostatniego punktu - "Wszystkie powyższe"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyA czy one o sobie wzajemnie wiedzą?
Wyrozumiała ta Fteo
Gdybym pisał tylko o sobie, napisałbym: żona
Dalej się nie dam pociągnąć za język (czytaj : palce na klawiaturze)MM961
4:-)
Comment
-
-
Czy nie można rozszerzyć ankiety ?
5.Piwo zamiast seksu
6.Seks zamiast piwa2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhCzy nie można rozszerzyć ankiety ?
5.Piwo zamiast seksu
6.Seks zamiast piwa
I jedno i drugie jest tak wspaniałe (może być i powinno być), że przynajmniej w moim wypadku nie może być jedno zamiast drugiego. Tylko "i" lub "z"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dostrajam się do nastroju tego tematu - głosuję na opcję 4! A jak kobieta preferuje inny trunek... to od czego fantazja, można zastąpić np. winemLast edited by lzkamil; 2005-06-02, 14:27.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Dajmy się wypowiedzieć innym.Po wprowadzeniu do ankiety.Można przecież mieć odmienne zdanie.Osobiście jeżeli miałbym wybierać - albo sex albo piwo - to wybrałbym
sex.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Kurczę : nie cztyałem i zagłosowałem: jak samiec - którym jestem z racji noszenia "swetra" pod koszulą
Dobre jest piwko jak Ona zaśnie lub wreszcie sobie pójdzie. Zresztą po tych paru godzinach "mordęgi" należy mi się męski odpoczynekfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumOdpowiadając potrzebom forumowiczów i postulatom z wątku http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50799 zakładam ankietę. Ostrzegam, że pytania są dendencyjne i mogą budzić zwierzęce zachowania (w takim przypadku proszę uprzejmie o podzielenie się nimi ze współforumowiczami ). Proszę aby w wypowiedziach nie brakło Ahumby, Audiego,Marusi i Radzi (wymieniłem alfabetycznie), bo to ta grupa sprowogowało poniższą ankietę.
Comment
-
-
Ja tam się powiedziałam za piwem po seksie...hmm..jakby nie było nigdy nie próbowałam...albo juz jesli (czego nie pamiętam ) była to lampka wina...tak więc mój wybór zrozumiały.... Hmmm....ale jak tak popatrzeć szerezj na to wszystko...to wartaloby spróbowac każdej opcji....tylko czy są chętni??
Comment
-
Comment