Gdzieś tam prawie cały temat po po angielsku, tu wstawki po niemiecku a wracając do sexu ... zaznaczyłem opcje "sex po piwie". Choć trzeba uważac by nie było "pij pij będziesz łatwiejsza..., pij pij nie bedziesz mógł"
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Gdzieś tam prawie cały temat po po angielsku, tu wstawki po niemiecku a wracając do sexu ... zaznaczyłem opcje "sex po piwie". Choć trzeba uważac by nie było "pij pij będziesz łatwiejsza..., pij pij nie bedziesz mógł"
...pij, pij dalej a nie będziesz pamietać, że nie mogłem
alkohol rozluźnia i lekko znieczula - może to być w niektórych przypadkach korzystne, ale zazwyczaj po prostu ogranicza odczuwanie bodźców, co jednak w czasie stosunku może mieć znaczenie
poza tym dowiedziono, że osoby, które wcześniej spożywały alkohol czerpią przyjemność z rozluźnienia i mniejszych zahamowań, ale niestety: rzadziej przeżywają orgazm.
howgh
ps. zaznaczyłam jedyną opcję, której (jeszcze?) nie wypróbowałam
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
alkohol rozluźnia i lekko znieczula - może to być w niektórych przypadkach korzystne, ale zazwyczaj po prostu ogranicza odczuwanie bodźców, co jednak w czasie stosunku może mieć znaczenie
poza tym dowiedziono, że osoby, które wcześniej spożywały alkohol czerpią przyjemność z rozluźnienia i mniejszych zahamowań, ale niestety: rzadziej przeżywają orgazm.
howgh
ps. zaznaczyłam jedyną opcję, której (jeszcze?) nie wypróbowałam
To dobrze, że żadko pijam alkohol Więcej przyjemności dla mnie
Widzę, że sex przy piwie jest w mniejszości. Ciekawe, czy to kwestia braku wyobraźni tych co to wybrali, czy pozostałych, którzy nie potrafia sobie tego wyobrazić
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Widzę, że sex przy piwie jest w mniejszości. Ciekawe, czy to kwestia braku wyobraźni tych co to wybrali, czy pozostałych, którzy nie potrafia sobie tego wyobrazić
Bali się o swoje zęby...jak to ktoś wcześniej mądrze napisał
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
howgh
No i cała prawda. Przez chwilę myslalm, ze ja to napisałam i zapomniałam... po piwie, oczywiście
Ja może trochę nie w temacie, ale czemu do wina jest "lampka"? A nie np. latarka? Albo kaganek? Jak pięknie by to brzmiało: "żyrandol wina".
I dalej - czy jest to zwykła lampka żarowa, czy może sodowa, która jest dużo tańsza w eksploatacji, za to daje nienaturalnie żółte światło? I czy seks w świetle takiego żółtego żyrandola może sprawiać przyjemność (np. na skrzyżowaniu ulic)? Czy można uprawiać seks z lampką wina - przepraszam - z latarką? Czy modne ostatnio stalowe "techno" lampy z wieloma żaróweczkami to seks grupowy? i czy lampy mogą być homoseksualne?
Idąc dalej tym tropem, lampa może być naftowa. One mają spore klosze i dużo wina się tam zmieści... A bardziej w stronę seksu, to nie rozdrabniajmy się na lampy i żyrandole. Weźmy taką latarnię, najlepiej czerwoną!
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Comment