A tam od razu perwersyjnie. A łojówki? Czy są odpowiednio nawilżone? A górnicze karbidówki - czy nie są zbyt agresywne? i skąd dzisiaj wziąć do nich karbid? A takie tanie hipermarketowe olejówki - czy traktować je tak samo, jak panie przydrogowe?
Z każdą sekundą pytań się rodzi coraz więcej. Np. czy seks w drodze na giełdę w Tychach jest "przy piwie", "obok piwa" czy "poza piwem"? "A może jednocześnie "z piwem" i "obok piwa"? I czy seks może polegać na oglądaniu jakiejś osoby, pijącej piwo, we wstecznym lusterku? Mnie to strasznie zmąciło, chociaż w ciągu całej drogi (nie do Tych akurat)dotknąłem tej osoby tylko dwa razy.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ja może trochę nie w temacie, ale czemu do wina jest "lampka"? A nie np. latarka? Albo kaganek? Jak pięknie by to brzmiało: "żyrandol wina".
I dalej - czy jest to zwykła lampka żarowa, czy może sodowa, która jest dużo tańsza w eksploatacji, za to daje nienaturalnie żółte światło? I czy seks w świetle takiego żółtego żyrandola może sprawiać przyjemność (np. na skrzyżowaniu ulic)? Czy można uprawiać seks z lampką wina - przepraszam - z latarką? Czy modne ostatnio stalowe "techno" lampy z wieloma żaróweczkami to seks grupowy? i czy lampy mogą być homoseksualne?
Takich parę pytań nasunęło mi się ostatnio ...
Była to lampka halogenowa o grubości 5 cm i długosci 8 cm...świeciła jasnym żażącym śwaitłem, używając Twojego słownika "oczojebnym"...
Ja może trochę nie w temacie, ale czemu do wina jest "lampka"? A nie np. latarka? Albo kaganek? Jak pięknie by to brzmiało: "żyrandol wina".
I dalej - czy jest to zwykła lampka żarowa, czy może sodowa, która jest dużo tańsza w eksploatacji, za to daje nienaturalnie żółte światło? I czy seks w świetle takiego żółtego żyrandola może sprawiać przyjemność (np. na skrzyżowaniu ulic)? Czy można uprawiać seks z lampką wina - przepraszam - z latarką? Czy modne ostatnio stalowe "techno" lampy z wieloma żaróweczkami to seks grupowy? i czy lampy mogą być homoseksualne?
Takich parę pytań nasunęło mi się ostatnio ...
Widać lampka by Ci nie wystarczyła, bo alkohol jest dla ludzi mądrych, a tylko niektórzy(czyt. wybrani) Np. tacy jak ty potrzebują do tego żyrandoli
Wiesz, do piwa to ja mam taką specjalną uliczną oprawę od rtęciówki o pojemności 17 litrów. Ale słowo "oczojebny" bankowo nie pochodzi z mojego zasobu. Bardzo rzadko używam tego rusycyzmu i nigdy go nie modyfikuję.
Wiesz, do piwa to ja mam taką specjalną uliczną oprawę od rtęciówki o pojemności 17 litrów. Ale słowo "oczojebny" bankowo nie pochodzi z mojego zasobu. Bardzo rzadko używam tego rusycyzmu i nigdy go nie modyfikuję.
Uuups...w takim razie serdecznie przepraszam, słowo pomyliło właściciela Wybacz! zdrówko !
Troche zmieniając oryginał " za to piwo wie i kiep, można po, w trakcie i przed"
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment