Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
O seksie i o wmawianiu [było: schab po kowalsku]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZastanawiam sie. A może by tak utworzyć nowy dział na forum. Tylko nie wiem czy powinien nazywać się: sex przy piwie, sex po piwie, piwo po seksie, a może....sex w piwie
Bardzo dobra propozycja ale może lepiej by zrobic ankiete z pytaniami sex przy piwie, sex po piwie, piwo po seksie, a może....sex w piwie
Napewno się wypowiem
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaOj nie martw sie, dostaniesz nie tylko schab...a tak szczerze to bym sie przekonałą na własnej skórze co to za schabWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJuż raz pisałem. Najprostszy sposób - przyjechać do warszawy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZastanawiam sie. A może by tak utworzyć nowy dział na forum. Tylko nie wiem czy powinien nazywać się: sex przy piwie, sex po piwie, piwo po seksie, a może....sex w piwie
Piwo a seks
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Comment
-
-
To nie lepiej kontynuować?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo nie lepiej kontynuować?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiAhumba,proszę więcej nie zakańczać tak Twoich przepisów !! moja żona stwierdziła że zamiast sexu będę dostawać schab ala Ahumba po kowalsku
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50804Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaAby ratować życie sexualne Audiego zamieściłem specjalnie dla niego drugi przepis
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50804
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiMożna , ale kol. Shlangbaum zaproponował założenie nowego,ja podpowiedziałem mu ankietę więc pozwólmy niech sam zadecyduje
(Uwaga! Obserwuj mordki)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie no, jasne, tylko, że zapodałam temat ku uciesze gawiedzi, cobyście poczytali, co się parę lat temu napisało, a ponieważ w ciągu ostatnich 24 godzin po raz drugi masz jakieś objekcje do moich zupełnie niewinnych postów to zaczynam się zastanawiać, kiedy Ci zdążyłam na odcisk nadepnąć, bo jakoś sobie nie przypominam
(Uwaga! Obserwuj mordki)
Ostatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-06-01, 22:08.
Comment
-
-
Ok , ale i tak idę już spać , więc mnie nie ma , dobranoc , miłych kolorowych .
Comment
-
Comment