Zapraszam do ankiety http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=50820
O seksie i o wmawianiu [było: schab po kowalsku]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPoprostu twierdzę że nie możemy (nie możecie ) wymagać od nowych furowiczów aby przed zapodaniem nowego tematu przeglądali całe forum w poszukiwaniu czy taki temat już kiedyś był czy nie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i tu się właśnie nie rozumiemy. Zapodałam link do tematu, a Ty mi usiłujesz wmówić, że czegoś wymagam od kogoś.
Comment
-
-
A KTO POWIEDZIAŁ, ŻE NIE MOŻNA???
Comment
-
-
Ja się nie spieram, po prostu proszę Audiego o wskazanie postu, w którym choćby zasugerowałam zakaz zakładania nowych tematów traktujących o tym samym Bardzo nie lubię, jak mi się coś wmawia.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-06-02, 10:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPAX VOBISCUM
czyt. dość tych sporów
I z Tobą też
Comment
-
-
Korzystając ze swoich uprawnień oczyściłam schab z niepotrzebnych narośli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa się nie spieram, po prostu proszę Audiego o wskazanie postu, w którym choćby zasugerowałam zakaz zakładania nowych tematów traktujących o tym samym Bardzo nie lubię, jak mi się coś wmawia.
A zresztą nie chce mi sie z Tobą kłócić z uwagi na szacunek do Ciebie, pozdrawiam , Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel- ja jestem zupełnie nowa na forum i nie obawiam się niczego napisać
I tak trzymaj, Twoje zdrowie i witam serdecznie bo chyba nie miałem okazji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiNic Tobie nie wmawiam, poprostu zauważyłem że lubisz w każdym poście coś napisać i nie raz napiszesz coś co niektórzy źle odbierają.
Rozumiem, że masz na myśli tematy. Wolałabym, żebyś nie uogólniał - wbrew Twoim spostrzeżeniom udzielam się w stosunkowo niewielkiej ilości tematów.
Po drugie primo: mój post skierowany był do Radzi, nie do Ciebie, a Ty się poczułeś urażony w jej imieniu, więc nie cuduj. Chyba, że masz pełnomocnictwa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiRadzia przywitała się ze wszystkimi , odczułem że zrobiłaś się zazdrosna o nową furowiczkę,gdy Wszyscy ją przywitali Pogoniarz napisał " Radzia rozruszała chłopów i nie tylko " skomentowałaś to po swojemu "Sugerujesz, że wcześniej nie byliśmy rozruszani?? No no, nie przesadzaj " i jak potem ktoś nowy ma coś napisać ? jak się będzie bał że Marusia " Moderatusia " wsadzi swoje 3 grosze i rozpęta się burza.
A zresztą nie chce mi sie z Tobą kłócić z uwagi na szacunek do Ciebie, pozdrawiam , Twoje
Po za tym - jeśli już tak bardzo chcesz interpretacji, to moja wypowiedź uszczypliwością swoją - bardzo delikatną - miała co najwyżej zasugerować Radzi, że może lekko niefortunnie się przywitała na forum lekceważąc damską jego część (teraz ja przerysowuję, ale chcę, żebyś mnie, Audi, dobrze zrozumiał). Nie ma to nic wspólnego z zazdrością, bardzo mnie rozśmieszyła ta Twoja sugestia muszę przyznać.
W ogóle to Twoje rozbudowane interpretacje dotyczące moich krótkich, bądź co bądź wypowiedzi wskazują, że chyba dużo o mnie myślisz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW ogóle to Twoje rozbudowane interpretacje dotyczące moich krótkich, bądź co bądź wypowiedzi wskazują, że chyba dużo o mnie myśliszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment