...Po za tym - jeśli już tak bardzo chcesz interpretacji, to moja wypowiedź uszczypliwością swoją - bardzo delikatną - miała co najwyżej zasugerować Radzi, że może lekko niefortunnie się przywitała na forum lekceważąc damską jego część (teraz ja przerysowuję, ale chcę, żebyś mnie, Audi, dobrze zrozumiał). Nie ma to nic wspólnego z zazdrością, bardzo mnie rozśmieszyła ta Twoja sugestia muszę przyznać.
W ogóle to Twoje rozbudowane interpretacje dotyczące moich krótkich, bądź co bądź wypowiedzi wskazują, że chyba dużo o mnie myślisz
Jakby nie było...chodziło mi głównie o męskie zainteresowania bo takowe mnie dotyczyły...a skoro uważasz to za zlekceważenie cześci żeńskiej tego forum, przepraszam nie było to moim celem...wszakże nie powiem...troche się przykro zobiło, ale...było mineło i niech dalej się nie ciągnie Pozdrawiam Marusia...Twoje zdrowie
Spoko, Radzia, przecież napisalam, ze specjalnie przerysowuje dla Audiego
Ja się ni epoczułam absolutnie urażona, a Ty tym bardziej nie masz za co przepraszać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
zazdrosny to o mały włos nie był Cyborg, gdyby nie fakt, że należymy z Radzią do różnych kategorii wagowych
czyli Radzia jest mężczyzną? no to się dowiedzieliśmy
Tak takowe mnie dotycza, bo wydaje mi się ze mam typowo męskie zainteresowania...no może poza kobietami, ale fakt ze tu sie znalazłam, ze grałam nigdys w piłkę nożna, ze nadal uwielbiam ten sport, ze czesto z męzem go oglądałam...i wogóle ze interesuje sie mezczyznami..hmmm..czy to źle?? No może nie najlepiej to ujelam w swoim piśmie i bardziej pasowałoby stwierdzenie "bo takie mnie interesowały" ale to sie wytnie ...wybaczycie prawda??
To Krzysiu się ponoć czepia
I za to go lubię.
Czasem ma tak zwany zdrowy rozsądek...
Cholera zawsze ma, tylko nie zawsze jego światopogląd jest przeze mnie akceptowalny...
Ale Ty się też konkretnie czepiasz...
Ale sobię włażę...
W końcu taoista....
Comment