Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
O seksie i o wmawianiu [było: schab po kowalsku]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi...Poprostu twierdzę że nie możemy (nie możecie ) wymagać od nowych furowiczów aby przed zapodaniem nowego tematu przeglądali całe forum w poszukiwaniu czy taki temat już kiedyś był czy nie....
W imieniu Paczki Trzymającej Władzę (-) podpis nieczytelnyComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiJa znalazłem tylko : koszykówka kobiet, gimnastyka kobiet, chyba że radzia grała w sekcji szachowejinfo
Radzia pisze, że niegdyś grała.
Jak tak sprawdzacie, to sprawdzcie, czy KIEDYŚ w Koronie nie było takiej sekcjiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
A ja myślę że Radzia powoli uczy się co, i jak wygląda na forum. Poprawę już widać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-04-25, 11:07 -
-
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-06-10, 21:53 -
-
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam wszystkich. Jestem totalnym amatorem aby było jasne. Generalnie nie pije piwa bo mi nie smakuje ale... Pomyślałem sobie, że jest tyle gatunków piw, że może ja nie trafiłem na swoje. Mi najbardziej przeszkadza w piwach smak tabletki na języku. Jakbyście sobie za długo przytrzymali np...
-
Channel: Białe Portery
-
-
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś miałby czas i ochotę na spotkanie przy dobrym piwie,
będę w Krakowie od 19 do 23 czerwca.
Preferowane godziny: 10:00 - 18:00.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.