Ja też bym się z chęcią wybrał na Oktoberfest. A jeszcze bardziej chciałbym zrobić taki "rajd" po bardziej kameralnych festiwalach. Od mojego wójka wiem, że są one grzechu warte . Możnaby np. zacząć od Zirndorfu, małego miasteczka, położonego nieopodal Norynbergi...
Marzenia i pragnienia każdego z Nas...jakie są? :D
Collapse
X
-
... a skończyć możnaby było na klasztorze Andechs i wieczornej rozmowie z przeorem Anzelmem Bilgrim przy różnych piwnych specjachach.
Można powiedzieć, że jest to jedno z moich wielu marzeń, które chciałbym spełnić przed skończeniem 30-stki. Oczywiście nie narzekałbym, aby coś takiego powtórzyło się jeszcze parę razy."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
A z innych rzeczy chciałbym mieć duży jednorodzinny dom, który stałby na mojej (a na razie jeszcze mojego ojca) sporej działce w Grodzisku Mazowieckim. Do tego spora rodzina i własny minibrowar."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalA z innych rzeczy chciałbym mieć duży jednorodzinny dom, który stałby na mojej (a na razie jeszcze mojego ojca) sporej działce w Grodzisku Mazowieckim. Do tego spora rodzina i własny minibrowar.
Jam kiedyś się z domków jednorodzinnych wyleczył, kiedy miałem do pilnowania taki domek przez 2 miechy. Nawet nie miałem czasu sobie czegoś poczytać, bo jak nie sprzątanie tego pieroństwa, to koszenie trawy, to jej podlewanie, to zamiatanie chodnika (bo właśnie co topole "obrodziły"), to mycie podłogi, to zakupy w sklepie 2 kilometry dalej (zmotoryzowany nie byłem) etc.
Dlatego ja dziękuję, ale życzę Ci spełnienia pragnień. Szczególnie mi się podoba ten własny minibrowarbla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatŁo matko i łojcze. Chęci, chęciami, ale co będzie później.
Jam kiedyś się z domków jednorodzinnych wyleczył, kiedy miałem do pilnowania taki domek przez 2 miechy. Nawet nie miałem czasu sobie czegoś poczytać, bo jak nie sprzątanie tego pieroństwa, to koszenie trawy, to jej podlewanie, to zamiatanie chodnika (bo właśnie co topole "obrodziły"), to mycie podłogi, to zakupy w sklepie 2 kilometry dalej (zmotoryzowany nie byłem) etc.
(...)
Za to dosyć mam już mieszkania w mieście. Jeszcze jak się studiuje, to ma to swoje zalety, ale po skończeniu studiów będę robił wszystko, co w mojej mocy, żeby swój zamierzony cel osiągnąć."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal... a skończyć możnaby było na klasztorze Andechs i wieczornej rozmowie z przeorem Anzelmem Bilgrim przy różnych piwnych specjachach.
(...)
A ja to bym chciał nie mieć szyi (ABS), za to mieć złoty łańcuch, dres i BMWbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron(...)A ja to bym chciał nie mieć szyi (ABS), za to mieć złoty łańcuch, dres i BMW"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMam taką (2 metry długości). Mogę wypożyczyć za kratę dobrego piwa Ma nawet uchwyty, żeby się dobrze jej trzymać.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCena wysoka, ale kto jeszcze w Polsce ma dmuchaną orkę?
JAk się wkurzę to sobie zakupię przy następnej okazji.
Faktem jest, że jak na razie tylko o Tobie wiem, że masz dmuchaną orkę.MM961
4:-)
Comment
-
Comment