Każdy może soboie złapać orkę i jej nadmuchać
Marzenia i pragnienia każdego z Nas...jakie są? :D
Collapse
X
-
Lub jak jest lepszy kozak to nawet ją wydmuchaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
1. Marschal i Kasper (moje Cyce) oby pokonczyli studyja
2. Garnek większy niż 7 litrów, abym mógł bez problemów piwko warzyć.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba1. Marschal i Kasper (moje Cyce) oby pokonczyli studyja
2. Garnek większy niż 7 litrów, abym mógł bez problemów piwko warzyć.
Mniej realne ale możliwe: własna "zagroda" , zgodnie z powiedzeniem:"Szlachcic w zagrodzie równy wojewodzie" - jak nic marzenie! Wciąż czekam i dorabiam się - tylko końca nie widać
Comment
-
-
A ja tak od dłuższego czasu przemyśliwam sobie o posiadaniu własnego mikrobrowaru w naszym pięknym mieście. Ano nawet ostatnio zrobiłem taki rekonesans kosztowy, z którego wynikła konieczność podniesienia rangi mojego marzenia z dużego na BARDZO duże.
Może kiedyś...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołkao ja marzę o tym, by na moją chatę Przepiór mówił "ranczo", hihihi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika easyNo to bardzo proszę: marzę o tym żeby mi wody znienacka nie odeszły w miejscu publicznym . To po pierwsze primo... Po drugie primo, marzę żeby pojawienie sie na świecie mojego dziecka trwało nie za długo i żeby jego ojciec, a mój mąż, a znany większości Albeertos nie padł z wrażenia i nie tylko na porodówce...
ZA miesiąc bedę marzyć o czyms innym to się odezwę...
Czas sprecyzować kolejne
Przyciągam piwne magnesy... :-)
Comment
-
-
Comment