Ja obecnie marzę o wyjeździe do Czech ale na razie kiepsko to wygląda.
Marzenia i pragnienia każdego z Nas...jakie są? :D
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
A ja marzę o tym, żeby nie było 9 w skali Bofourta, jak będę w ten weekend nad Bałtykiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPonieważ złośliwy Biermann spełnia właśnie marzenia dzieci, wypowiem się za niego:
A ja marzę żeby Zythum wyjechał do Czech na dłużejTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jak ja lubię jak ktoś mówi prawdę, ale nie całą.
Otóż Czesi żyli na lepszym poziomie także w czasach demokracji ludowej, w dwudziestoleciu międzywojennym, w XIX wieku i generalnie, prawie zawsze.
Poza tym, cóż stoi na przeszkodzie, żebyś nie miał pojechać do Czech i pracować tam?
W Czechach futbol jest tak wspaniale dotowany, że coraz więcej czeskich piłkarzy gra w Polsce. A z żużla to im już tylko turnieje zostały.Last edited by arcy; 2005-07-05, 14:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi...marzę jeszcze o łóżku takim z baldachimem..ale jak go nie będę miała to też przeżyję
Comment
-
-
Marzę o tym, żeby wreszcie dostać urlop i wyjechać nad Bałtyk na łykend, a nawet dłużej. I może być nawet 13 stopni Beauforta...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPonieważ złośliwy Biermann spełnia właśnie marzenia dzieci, wypowiem się za niego:
A ja marzę żeby Zythum wyjechał do Czech na dłużej
Ja mam małe marzenie na ten tydzień - by w piatek nie padało w Niemczech (przynajmniej w okolicach Soltau)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannJa mam małe marzenie na ten tydzień - by w piatek nie padało w Niemczech (przynajmniej w okolicach Soltau)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiI znaleść mini kufelki z dekielkami dla Audiego zapomniałeś dodać"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi...a moze i łóżko z baldachimem znajdziesz..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment